Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Egynapos » Külföld » Őszi lovasparádé Lipicai Ménes Graz közelében

Őszi lovasparádé Lipicai Ménes Graz közelében

Indulás

2020. szept. 26.

Ár9.500 Ft/fő
Időtartam1 nap

Őszi lovasparádé

Lipicai Ménes Graz közelében

Őszi lovasparádé
Lipicai Ménes Graz közelében

 

A reggeli órákban átlépjük az országhatárt és elérve a Mura-folyó völgyét Piberbe igyekszünk. Minden évben itt tartják az őszi lovasparádét, mely visszatérve a nyári legelőkről a piberi Lipicai Ménes legjavát mutatja be ilyenkor. A bécsi Spanyol Lovasiskola számára ez a ménes nélkülözhetetlen, hiszen a bemutatókon felsorakozó csodaszép paripák itt élik növendék életüket, mígnem Bécsbe kerülnek. A ménesgazdaságot, annak történelmét és hagyományait a gazdaság egyik munkatársa vezetésével ismerjük meg. Ezt követően elfogyasztjuk a programban szereplő ebédünket és utána elfoglaljuk helyün-
ket az arénában, hogy kényelmesen, ülve tudjuk követni a parádé minden részletét. Felvonultatják a csikókat az anyaállatokkal, ízelítőt kapunk a spanyol lovasiskola művészi formakincséből, de a lovasfogatok sem hiányozhatnak. Egy fantasztikus napot tölthetünk az elegancia megtestesítői között. Hazafelé még beugrunk a szomszédos Hundertswas-
ser által tervezett Szent Barbara-templomba és utána a Mura-folyót követve egy új útvonalat választunk a hazaérkezéshez. Egy rövid kitérő erejéig megállunk még Bruck településén, melynek Fő tere fogad bennünket. Hazaérkezés az esti órákban.

 

Részvételi díj: 9 500 Ft/fő
Belépődíj: 48 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)
(tartalmazza a helyi vezetést, ebédet és parádé belépőjét)

 

Felszállási helyek és időpontok

06:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

07.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

07:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

07:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

08:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!



Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok