Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Miskolc és környéke

Miskolc és környéke

Indulás

2020. okt. 17.

Ár61.900 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

Miskolc és környéke

Miskolc és környéke1. Nap
Első napunkon egy különleges élményben lesz részünk. Napunk nagy részét Tardon töltjük a Matyo Design Tour programján. Itt igazán magunkba szívhatjuk a falusi élet pihentető nyugalmát! A helyi asszonyok megtanítanak bennünket levestésztát (csigatészta) formázni, beavatnak a hímzés rejtelmeibe miközben finomságokkal kínálnak. Megtekintjük a tájházat, templomot, majd egy közös ebédet is elfogyasztunk. Délután indulunk szálláshelyünkre, melytől pár perce található a neves Miskolctapolcai Barlangfürdő. Késő délutántól fakultatív fürdési lehetőség. Az esti vacsora után kipihenjük ezt a tartalmas napot.

2. Nap
A reggeli elfogyasztása után továbbindulunk a közeli Edelénybe, ahol megcsodáljuk az edelényi kastélyt és tárlatvezetésen veszünk részt. A kastély történetét igazán érdekfeszítő formában interpretálják nekünk. A délután folyamán visszatérünk Miskolcra és a híres Lillafüredi Állami Erdei Vasút vonatjára szállunk 1 órára. A vonatozás után ellátogatunk a diósgyőri várhoz, az őskohóhoz és megcsodáljuk a Lillafüredi Palotaszállót is. Késő délután indulunk hazafelé.

Részvételi díj:  61 900 Ft/fő

Egyágyas felár: 10 500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás , 6 órás program Tardon, ebéddel

A részvételi díj nem tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, balesetés a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 1900 Ft/fő (tájékoztató jellegű ár)
Fakultatív lehetőség a miskolctapolcai barlangfürdőben fürödni. Belépő: 4 órára 1900 Ft/fő

Szállás: 4* szálloda 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora) + 1 közös ebéd Tardon

Felszállási helyek és időpontok

05:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

05:25 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:40 óra        Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:00 óra        Csorna, kórházzal szemben lévő buszmegálló

06:30 óra       Győr, városháza oldala-járdasziget

08:30 óra       Budapest, Kongresszusi Központ parkolója, Jagelló u. 1-3.

08:40 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

 

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok