Partner ajánlataink
Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy szervezett utazásaink körültekintően, naprakész információkkal felkészülten szervezzük, tervezzük. Egynapos utak esetében csak úgy lépünk országhatárt, ha utasainkat oda és hazaútban biztonsággal tudjuk szállítani, 14 napos karanténkötelezettség nélkül!!
Egynapos programok esetén biztosítani tudjuk, hogy ha ilyen intézkedések történnek értesítjük utasainkat és lemondjuk az utazást és a befizetett összegeket maradéktalanul visszafizetjük! Utas kérésre történő lemondás esetén továbbra is a szerződésben foglalt kötbérsáv van érvényben.
Kérem Önöket, hogy információt a Konzuli Szolgálat hivatalos oldaláról nyerjenek! Ott tájékozódjanak és ne a média félelemkeltő álhíreit figyeljék.
Vigyázzunk egymásra, és körültekintően használjuk ki még ezt a pár hónapot utazásra!
Gál-Busz Utazási Iroda
 
Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Szerencs, Tokaj-Hegyalja és Sárospatak

Szerencs, Tokaj-Hegyalja és Sárospatak

Indulás

2020. okt. 10.

Ár49.000 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

Egy hölgy utas társításra vár!

Szerencs, Tokaj-Hegyalja és Sárospatak

1. Nap
Kora reggeli indulással magunk mögött hagyjuk a Dunántúlt és igyekszünk Szerencs felé. Gyermekkorunk felejthetetlen ízeit idézi fel bennünk a Szerencsi Csokigyár, ahol az interaktív műhelyben magunk is megkóstolhatjuk ezt az édes csábítást és készíthetünk magunknak 2 tábla csokoládét is. Ennyivel azonban nincs vége a hazai ízeknek. Délután egy Tokaj melletti kis falu hívogat bennünket. Mád egyike a szőlőkultúrával szervesen összenőtt kis települések sorának, de a szőlő mellett azért érdemes kitérni egy ritka építészeti kincsre, a zsinagógára. Ezután egy családi pincészetben és a dűlőben ismerkedünk a szőlőművelés hagyományával, tudományával, majd az abból készült zamatos borral. A jó bor mellett vacsoránkat is itt fogyasztjuk el és csak azután foglaljuk el szállásunkat.

2. Nap
A délelőttöt Sárospatakon töltjük, ahol kihagyhatatlan a Református Kollégium értékes könyvtára, majd megnézzük a folyamatosan megújuló Rákóczi-várat, ahol kitérünk a család történetére és a magyar történelem hozzájuk köthető időszakára. A kiállítás segítségével megtudhatjuk, hogyan is öntöttek évszázadokkal ezelőtt ágyúcsöveket a szabadságharc számára. A város egyházi élete a bazilika körül forog, melyet az elmúlt években restaurálták, így ma teljes pompájában fogadja a hívőket és a kíváncsi látogatókat. Elköszönünk Sárospataktól és a Tisza felé indulunk, hogy egy kis hajózással zárjuk kirándulásunkat Szabolcs és Tokaj között a Tisza egy 10 km-es vadregényes szakaszán. A tokaji kikötőből indulunk haza, érkezés az esti órákban.

Részvételi díj: 49 000 Ft/fő 

Egyágyas felár: 11 600 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, csoportos hajózás díját , borkóstoló (5 bor kínálata), vacsora.

A részvételi díj nem tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, balesetés a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Belépődíjak: 6.200 Ft/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 4* szálloda 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: szállodában reggeli

Felszállási helyek és időpontok

06:00 óra        Sopron, vasútállomás, Spar oldala.

06:25  óra        Fertőszentmiklós, elkerülő buszmegálló

06:40 óra         Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló                 

07:00 óra         Csorna, Kórház előtti buszmegálló

07:30  óra        Győr, Városháza oldala – járdasziget

09:30 óra         Budapest, Kongresszusi Központ parkolója, Jagelló u. 1-3.

09:40 óra         Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2020 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok