Kedves Utasaink!

 

Május 31-ig meghirdetett utakat érintő fontos információk a FONTOS INFORMÁCIÓK részben olvashatók! 

 

Március 18-tól utazási irodáinkban a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) ajánlása szerint a munkatársaink és utasaink védelme érdekében a személyes ügyfélfogadást visszavonásig szüneteltetjük. Addig is mobiltelefonjainkon és e-mail címünkön (https://www.galbusz.hu/hu/elerhetosegek.html) elérhetők vagyunk, otthoni munkavégzés keretében hétfőtől-péntekig 09-15 óráig fogadjuk hívásaikat,  e-mailjeiket.

 

A meghirdetett utazások alakulásáról minden érintettet telefonon értesítünk bármi változás áll be. Szeretnénk Önöket biztosítani arról, hogy döntéseink során utasaink érdekeit tartjuk elsődlegesen szem előtt.

 

Amennyiben olyan utazásra jelentkeztek, mely több időpontban kerül megrendezésre, a korábbi időpontoknál javasoljuk a későbbi dátumra való átfoglalást, mely minden esetben ingyenes. Más programra való átfoglalás is lehetséges, csupán az esetleges különbözet a fizetendő költség.

 

Az esetleges lemondások miatt visszajáró összegeket utalás formájában tesszük meg, szintén ügyelve a személyes kontaktus elkerülésére, irodánkban minimálisra kívánjuk csökkenteni a készpénzforgalmat. Amennyiben nem rendelkeznek saját számlaszámmal, kérjük, kérjék családtagjaik, ismerőseik segítségét ennek ügyintézésében!

 

Gál-Busz Utazási iroda munkatársai

Utazások » Egynapos » Külföld » Csodálatos Morvaország

Csodálatos Morvaország

Indulás

2020. júl. 26.

Ár11.600 Ft/fő
Időtartam1 nap

CSODÁLATOS MORVAORSZÁG

 

A Morva-karszt 1100-nál több barlangjával Csehország egyik legkülönlegesebb vidéke. Szívében található a Macocha szurdok, mely nem más, mint egy 138 m mély beszakadt barlangüreg. A mélyben zúgó Punkva folyót két kilátóteraszról is megcsodálhatjuk. Látogatást teszünk a Punkva barlangban: felső része színes cseppköveiről ismert, alsó szakasza alulról, vízen át megvilágított tavasbarlang. A misztikus fényben hangtalanul úszó elektromos hajókon tett kirándulás feledhetetlen. A barlangjárat végén egy természetes kapun át érünk ki a napvilágra. A dél-morvaországi Lednice-Valtice Kultúrtáj két kastélyáról és halastavairól ismert. Lednice kastélya 700 éven át volt a Lichtenstein hercegi család tulajdonában. Tárlatvezetés során megismerjük a fogadótermeket, majd lehetőség lesz egy szép sétára a kastélyparkban. A parkot halastó öleli körbe és különleges építményeiről ismert figyelemre méltó például a 92 m hosszú üvegház.

 

A részvételi díj nem tartalmazza a belépődíjakat.  A belépődíjak a helyszínen, az idegenvezetőnél fizetendőek.

 

Belépődíjak (tájékoztató jellegű):

Felnőtt: 600 CZK/fő

65 év felett: 510 CZK/fő

26 év alatti tanuló diákigazolvány felmutatásával: 450 CZK/ő

3-15 év közötti gyerek: 370 CZK/fő

 

Kiegészítő információ: A gyalogos látogatási útvonal hossza 810 m, a túra kb. 60 percig tart. A barlang hőmérséklete 7 - 8°C. Kérjük kedves utasainkat, hogy  ennek megfelőlen meleg ruhával készüljenek!

 

Felszállási helyek és időpontok:

05:40 óra        Sopron, vasútállomás, Spar oldala.

06:05 óra        Fertőszentmiklós, elkerülő buszmegálló

06:20 óra        Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló                 

06:40 óra        Csorna, Kórház előtti buszmegálló

07:10  óra       Győr, Városháza oldala – járdasziget

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2019 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok