Partner ajánlataink

Katalógusunk tervezetten január végén-február elején jelenik meg. A kapuvári és győri irodánkban lesz átvehető, Sopronban pedig megtalálják partnereinknél!

 

Előfoglalási kedvezményünk továbbra is biztosított:

3-12 napos, június 1-ig induló körutazások esetén, amennyiben a teljes részvételi díj befizetésre kerül 2021.február.15-ig 5%-os kedvezmény jár (max. 14 000 Ft/fő).

3-12 napos, június 2-től induló körutazások esetén, amennyiben a teljes részvételi díj befizetésre kerül 2021.március.15-ig 5%-os kedvezmény jár (max. 14 000 Ft/fő).

 

2021-es UTAZÁSI AJÁNLATAINK már időponttal olvashatók a Jövő évi ajánlatok fül alatt, a jobb oldali információsávban!

 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Toronyiránt Tolna

Toronyiránt Tolna

Indulás

2021. máj. 23.

Ár47.500 Ft/fő
Időtartam2 nap / 1 éj

Balatoni hajókázás, szekszárdi borkóstolás, és az élményekkel teli Gemenci Erdei Vasút. Részletek a programleírásban!

  1. Május 23-24.. (vasárnap-hétfő)
  2. idegenvezető: folyamatban...
  1. 1. nap Korai indulással érjük el a „Királynék városát”, Veszprémet. A Bakony és a Balaton-felvidék közé ékelődő Séd-patak jelölte ki egy hosszan elnyúló fennsíkon a város helyét. Gyalogosan fedezzük fel az elmúlt évszázadok emlékeit, mint a Tűztorony, a Hősök kapuja, a piarista rend egykori rendháza és a fennsík végén a Veszprémi Püspökség épületegyüttese. Itt koronázták meg a magyar királynékat Boldog Gizellától Zita királynéig. Erre a történelmi helyszínre emlékeztet bennünket ma is a Gizella-kápolna. A Balatont elérve egy rövid pihenőre megállunk Balatonfüreden, ahol a Tagore-sétány és a környékbeli villák ma is a fénykorról mesélnek. Utunkat a Tihanyi-félsziget felé folytatjuk, ahonnan a révvel kelünk át a déli partra. A kompról egy kis ideig élvezhetjük a balatoni panorámát.  Késő délután egy a Szekszárdi-borvidék borait bemutató pincelátogatásra és borkóstolóra igyekszünk, majd elfoglaljuk a szállásunkat. 

  2. Reggeli után indulunk el felfedezni a Duna-Dráva Nemzeti Park egyik felét. A Gemenci-erdő az emberi kéz alkotása, melyet kisvasúttal járhatunk be. Ezt a tájat és élővilágát a Duna vízállása formálja, így évszakonként más és más arcát mutatja. Szarvasok, vaddisznók és a madárvilág legimpozánsabb képviselői, mint a réti sas, a kerecsensólyom vagy akár a fekete gólya teszik ezt a világot az egyre inkább városiasodó ember számára felejthetetlen élménnyé. Hazafelé még egy rövid látogatás teszünk Kalocsán, ahol a paprikakultúra lépten-nyomon jelen van. Motívumvilágában a helyi népművészet is megjeleníti, a pingáló asszonyok az egykori állomás épületére is felfestették. Emellett érdekes a Kalocsai Tájház és a frissen felújított székesegyház is. Székesfehérvár útvonalon érkezünk haza az esti órákban.

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségek, komp költségek és komp jegyek utasaink részére, a szállást félpanziós (reggeli+vacsora) ellátással, a kísérő idegenvezető díját és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj NEM tartalmazza: belépődíjak, idegenforgalmi adó, egyágyas felár, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. A BBP biztosítás megléte belföldi utazás esetén nem szerződéskötési feltétel.

Belépődíjak: 3230 Ft/fő , kedvezményes : nyugdíjas 2580 Ft/fő, diák 2480 Ft/fő (tájékoztató jellegű, 2020-as ár)

Egyágyas felár: 10.000 Ft/fő.

szállás: 3 vagy 4*-os szálloda, 2-3 ágyas szobák igény szerint

Ellátás: félpanzió , reggeli a szállodában,  vacsora:  borkóstolóval egybekötött vacsora

 

Felszállási helyek és időpontok:

06:00 óra        Sopron, vasútállomás, Spar oldala.

06:30 óra        Fertőszentmiklós, elkerülő buszmegálló

06:40 óra        Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló                 

07:05 óra        Csorna, Kórház előtti buszmegálló

07:30  óra       Győr, Városháza oldala – járdasziget

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2020 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2021 évi ajánlatok

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok