Partner ajánlataink
Új programjaink!

Körös-vidék -Gyula 2020.11.05-08/ 4 nap

Hajdúság és Nyírség 2020.11.12 - 15 / 4 nap

 
Értesítjük kedves utasainkat, hogy a világ valamennyi országa  utazásra nem ajánlott térségbe lett sorolva 2020. szeptember 01-től. A korlátozás 30 napig érvényes az alábbi utazási feltételekkel: Magyarországra visszaérkezve 2 hét házi karantén, vagy Magyarországon  készült  2 teszt szükséges, 2 nap eltéréssel, a tesztek kiértékeléséig házi karantén az előírás.
A fentiek miatt szeptemberre meghirdetett külföldi 1 és többnapos utazásainkat lemondjuk.
Minden érintett utasunkat értesítjük, kérjük türelmüket!
 
Tájékoztatjuk Kedves Utasainkat, hogy szervezett utazásaink körültekintően, naprakész információkkal felkészülten szervezzük, tervezzük. Egynapos utak esetében csak úgy lépünk országhatárt, ha utasainkat oda és hazaútban biztonsággal tudjuk szállítani, 14 napos karanténkötelezettség nélkül!!
Egynapos programok esetén biztosítani tudjuk, hogy ha ilyen intézkedések történnek értesítjük utasainkat és lemondjuk az utazást és a befizetett összegeket maradéktalanul visszafizetjük! Utas kérésre történő lemondás esetén továbbra is a szerződésben foglalt kötbérsáv van érvényben.
 
 
Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Harmóniában önmagunkkal - Látogatás az Isztriára és Szlovéniába

Harmóniában önmagunkkal - Látogatás az Isztriára és Szlovéniába

Indulás

2020. okt. 1.

Ár75.800 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

Látogatás az Isztriára és Szlovéniába - Önismereti Társasutazás

Idegenvezető: Gőgh Tibor

Dr. Gőgh Edit neurológus, pszichiáter, főorvos PSY-NATURA Önismereti Programjának keretében „külső és belső utakon” kulturális-önismereti társasutazáson vehetnek részt. A kulturális látnivalók bemutatása mellett fő célunk, hogy olyan természeti környezetbe (hegyek, erdők, tavak, tengerek, patakok) vigyük a velünk utazókat, melyek lelkileg feltöltenek. A több évtizede praktizáló, nagy szakmai tudással, tapasztalatokkal és jó előadói készségekkel rendelkező Dr. Gőgh Edit főorvosasszony fog gondoskodni arról, hogy az autóbuszon utazók lelki-szellemi csemegékben részesüljenek. Belső utazásunk témája: „Harmóniában önmagunkkal.” 

Részletes programleírás és részvételi feltételek:

 

 1. 1. nap:  Budapest -  Győr  - Zágráb – Porec

Korai indulást követően igyekszünk a déli határ felé. Első állomásunk Varasd, jelképe a reneszánsz idejéből származó, olasz példákat követő vár. A városka hangulatát az Erdődyeknek köszönheti, akik támogatásával barokk paloták sora és számtalan egyházi épület születhetett meg. Az ország fővárosa, Zágráb is őriz jelentős magyar történelmi emlékeket. Szent László alapította a zágrábi püspökséget és vele együtt a székesegyház építése is az ő nevéhez köthető, így a „lovagkirály” koronázásakor használt palástot itt a székesegyházban őrzik. A Felsőváros is tartogat számunkra látnivalót, mint például a horvát parlament épületét, a Szábort. Az Alsóváros mindennek szöges ellentéte, tágas terek, zöld parkok és reprezentatív épületek teszik változatossá a 19-20. században kiépülő városrészt. Innen már csak egy célunk van, mégpedig az Isztriai-félsziget nyugati partja. Szállás elfoglalása (Porec, 2 éj).

 

 1. 2. nap: A mai napot a félsziget nyugati oldalának bebarangolásának szenteljük. Egykoron ezt a vidéket a velenceiek uralták, melynek nyomait mindenütt megtaláljuk. Szárnyas oroszlánok és a bizánci kultúra elemei, ameddig a szem ellát. Porec unescos védettségét is a kultúrák keveredésének köszönheti, ahol az Euphrasius-bazilika, a városháza vagy az egykori őrtornyok mesélnek a múltról. Tengerparti sétánya kellemes sétára hívogat bennünket is. A Limski-fjord rejtett öblénél megállunk egy kicsit álmélkodni a természet csodáin. Délután Rovinj varázsol el bennünket. A félsziget, melyre az ember települt, mint egy hatalmas teknőspáncél emelkedik ki a tengerből. Kanyargós utcácskáin keresztül haladva lassan kinyílik előttünk ez a kusza, házakból álló labirintus és pazar kilátással lep meg bennünket felérve a púp tetejére. Élvezzük ki a városka romantikus, misztikus hangulatát mielőtt visszatérünk a szállásunkra.

 

 1. 3. nap: Porec -  Bledi-tó – Vintgar-szurdok  – Győr- Budapest

Reggeli után fájó szívvel hagyjuk el a horvát tengerpartot és Szlovénia természeti kincseit indulunk felfedezni. Déli szomszédunk megannyi tóval, szurdokkal büszkélkedhet, melyből egyet-egyet mi is felkeresünk. A Bledi-tó számos legenda helyszíne és a híres bledi krémes mellett sem mehetünk el kóstolás nélkül. A vártól lesétálva a víztükörhöz már az őszi erdő színeiben gyönyörködhetünk. A közelben megbújó Vintgar-szurdok egyszerűen lenyűgöző, a Radovna-folyó évezredek alatt impozáns utat vájt magának a kőzetben. Az út javát fából épített járdán tesszük meg, közben egyik varázslatból a másikba esünk. Hagyjuk magunkat átölelni a természet által a jó egy órás séta alatt. Jóleső fáradsággal és számtalan emlékkel a szívünkben indulunk vissza Magyarországra.

 

Egyágyas felár: 5.700 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

 • - az autóbusz költségei
  - kísérő idegenvezető + meghívott (szakember) vendég díja
  - audio-guide készülék díj
  - szállás, félpanziós ellátással , Porec 3*-os szállodájában
  - üdvözlőital
  - üdülőhelyi díj
  - útlemondási biztosítás díj

 

A részvételi díj NEM tartalmazza:

 • - BBP utasbiztosítás díja, 3 napra 1.530 Ft/fő
 • - belőpődíjak összegét

 

Belépődíjak:

Vintgar-szurdok - 10 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

 

Felszállási helyek:

Budapest, Győr, Csorna, Kapuvár, Fertőszentmiklós, Sopron

Felszállási időpontok: folyamatban...

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Aktualitások

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Egynapos utak 2020 Katalógus 2020

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok