Partner ajánlataink

Kedves Utasaink!

Újra nyitva vagyunk, személyesen is várjuk Önöket irodáinkban!

Május hónaptól tervezetten belföldi utazásaink már indulhatnak, várjuk jelentkezéseiket!

Első, belföldi, korlátozott létszámú, tervezett utazásunk:

május 16. - JELI ARBORÉTUM

Az utazáshoz oltási igazolvány szükséges, és maszk használata kötelező!

 

 

Egy- és többnapos, 2021-es katalógusaink már letölthetők a jobb oldalsávból és nyomtatott formában már elvihető irodáinkból is (Győr és Kapuvár).

Partnerirodáinknál is keressék bizalommal!:

Sopron, Csorna, Győr: Ciklámen Tourist/ Correct Change

Sopron: Sister Travel

Győr: ÉTK PRINT Utazási Iroda

Mosonmagyaróvár: Volántourist

 

 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Színes Bajorország

Színes Bajorország

Indulás

2021. júl. 9.

Ár82.000 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj
  1. Idegenvezető: Móritz Adrienn

 

  1. 1. nap: Reggeli indulást követően köztes pihenővel érkezünk a Chiemseehez, ahol a bajor történelem legismertebb királya építtette meg álomkastélyai egyikét. II. Lajos példaképe a Napkirály volt, így a Kanonokok szigetén Versailles mintájára az erdős sziget közepébe hatalmas kastélyt építtetett. A király fogadótermei, lakosztálya és a híres tükörterem páratlan szépségűek, melyek mindegyike lebilincseli figyelmünket. A szomszédos Zárda-sziget ma is működő kolostorról kapta nevét, melynek középkori temploma a sziget jelképe. Hajóval térünk vissza a tó partjára és folytatjuk utunkat Rosenheim környéki szállásunkra.

  2. 2. nap: A mai napot teljes egészében az egykori királyság székhelyén, Münchenben töltjük. Az Isar-parti városban a múlt hagyományai vegyülnek a modern világ kényelmével. Ismerkedésünket a várossal az 1972-es olimpiára épült Olimpiai Negyeddel kezdjük, mely a második világháború temérdek törmelékén jött létre. Az Olimpiai-toronyból fantasztikus kilátás nyílik az olimpiai stadion buborékszerű tetejére és a BMW székházára. Belvárosi sétánk során felkeressük a városházát, a dómot, az operaházat, valamint a királyi rezidenciát a hozzá tartozó kertet és a Hősök-csarnokát. Szabadidőben érdemes leülni a Királyi Sörfőzdében és megkóstolni a bajorok nemzeti eledelét, a fehér kolbászt s felhörpinteni egy pofa sört. 

3. nap: Reggeli után letérünk a szokásos turista útvonalakról és az Inn-folyót követjük. Így jutunk el az Inn szűk hajtűkanyarjába, ahol Wasserburg városka kapott helyet. Kereskedőházai az Inn-menti települések jellegzetes stílusban épültek, melyek közül néhány díszítése kiemelkedő. Következő állomásunk Altötting, mely a Fekete Madonna révén egyike a legjelentősebb európai kegyhelyeknek. Zarándokok fogadalmi ajándékai mesélnek a személyes történetekről a bajor királyi család síremlékei árnyékában. Itt találjuk Európa egyetlen megmaradt egyházi témájú körképét, mely az antik Jeruzsálembe repít bennünket. Tökéletes illúzió! Még mielőtt átlépnénk a német-osztrák határt, megállunk Burghausenben. Itt találjuk a világ leghosszabban elnyúló várát, mely egy km-es hossza több udvarra bontható. A látkép egyszerűen varázslatos. Hazaérkezés köztes pihenőkkel az esti órákban.

 

Egyágyas felár: 12.500 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás

A részvételi díj NEM tartalmazza: belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 47 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3* vagy 4* szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás:  félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok

05:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

06.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

06:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

07:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

KATALÓGUS 2021 - többnapos utazások EGYNAPOS KATALÓGUS 2021

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2021 évi ajánlatok

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok