Partner ajánlataink

A nagy érdeklődésre való tekintettel új, 3. időpontban is lehetőség nyílik Garda-tavi programot foglalni! 2024.05.27-30. (4 nap/3 éj)

Szintén új, 3. pótidőpont: Bécs-Pozsony hajókázás 2024.08.27. (kedd)

 

2024.év újdonsága Dánia és a csodálatos norvég fjordok világa- luxuskomppal, félpanzióval

időpont: 2024.08.05-16.

 

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Szlovén körút

Szlovén körút

Indulás

2024. júl. 12.

Ár230.600 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

idegenvezető: Kálmán Lajos

 

  1. 1.nap: Utazás a világ egyik legismertebb karsztvidékére, ahol közel 100 kisebb-nagyobb barlang található. A leghíresebbel, a Postojnai-cseppkőbarlanggal ismerkedünk meg. Elektromos kisvonattal jutunk a világörökség részét képező barlang belsejébe, majd sétát teszünk a lélegzetelállító cseppkőképződmények között.

  2. 2.nap: A mai napot a tengerpart mentén töltjük, ahol történelmi városok sorakoznak. Kezdjük a sort Koperrel, mely mára egy forgalmas kikötővárossá fejlődött. Óvárosának épületei az egykori velencei uralomról mesélnek – katedrális, Prétori-palota, loggia, Rotonda Carmine, Híd-kút, városkapu. Pirant a sókereskedelem tette naggyá, mely az épületek gazdag díszítésén jól látszik. Végül Portorož partmentén elnyúló sétánya csábít bennünket kellemes sétára. Egykor a monarchia tehetős rétegei is ide jártak kikapcsolódni, fürdőzni.

  3. 3.nap: Reggelit követően utazás a szlovén tóvidékre, de útközben még megtekintjük a világhírű lipicai ménes otthonát, majd látogatást teszünk Skofja Lokaban. Séta az egykori püspöki rezidencia körül.

  4. 4.nap: A varázslatos alpesi tóvidékkel ismerkedünk, elsőként a Bohinji-tó szépségeivel. Először libegővel jutunk fel a Vogel-hegy kb. 1600 m-es magasságára, ahonnan csodálatos a kilátás a tóra. A tó keleti csücskében található Ribčev Lazban sétálunk, megtekintjük a Keresztelő Szent János-templomot, majd visszatérve Bledbe, vízre szállunk. A szigeten épült templom történetét legendák őrzik, majd a tó fölé  magasodó vár következik. A nap zárásaként egy csodálatos természeti szépségben, a Vintgar-szurdokban gyönyörködhetünk.

  5. 5.nap: Az utolsó napunkat a főváros, Ljubljana nevezetességeinek a feltérképezésével kezdjük. A belvárost, a kettészelő Ljubljanica két partján elterülő műemlékek mindenkit elbűvölnek, hiszen megtekintjük a katedrálist, az Operát, a Városházát és a szimbólumnak számító Római polgár szobrát. Továbbutazunk, majd az ország második legnagyobb városával, Mariborral zárjuk a napot. Érkezés az esti órákban.

 

 Részvételi díj: 230.600 Ft/fő

Egyágyas felár: 66 000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

A részvételi díj NEM tartalmazza: belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: kb. 126 EUR/fő  (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda 

Ellátás:  félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok

04:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

04.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

 04:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

 05:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

 05:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

 

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok