Partner ajánlataink

Kedves Utasaink!

Újra nyitva vagyunk, személyesen is várjuk Önöket irodáinkban!

Május hónaptól tervezetten belföldi utazásaink már indulhatnak, várjuk jelentkezéseiket!

Első, belföldi, korlátozott létszámú, tervezett utazásunk:

május 16. - JELI ARBORÉTUM

Az utazáshoz oltási igazolvány szükséges, és maszk használata kötelező!

 

 

Egy- és többnapos, 2021-es katalógusaink már letölthetők a jobb oldalsávból és nyomtatott formában már elvihető irodáinkból is (Győr és Kapuvár).

Partnerirodáinknál is keressék bizalommal!:

Sopron, Csorna, Győr: Ciklámen Tourist/ Correct Change

Sopron: Sister Travel

Győr: ÉTK PRINT Utazási Iroda

Mosonmagyaróvár: Volántourist

 

 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Szlovén körút

Szlovén körút

Indulás

2021. júl. 28.

Ár143800 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj
  1. 2021. július 28.-augusztus 01.
  2.  

    Kísérő idegenvezető: Móritz Adrienn

  3. 1. nap: Utazás a karszt vidékre, ahol közel 100 kisebb-nagyobb barlang található. A leghíresebbel, a Postojnai-cseppkőbarlanggal ismerkedünk meg. Elektromos kisvonattal jutunk a világörökség részét képező barlang belsejébe, majd sétát teszünk a lélegzetelállító cseppkőképződmények között. A felszínre kisvonattal térünk vissza. Ezt követően elfoglaljuk szállásunkat Portorožban, ahol utazásunk idejében tartják a Szlovén Salsa Fesztivált. A város ilyenkor megtelik élettel, mely bennünket is magával ragad. (2 éj).

  4. 2. nap: A mai napot a tengerpart mentén töltjük, ahol történelmi városok sorakoznak. Kezdjük a sort Koperrel, mely mára egy forgalmas kikötővárossá fejlődött. Óvárosának épületei az egykori velencei uralomról mesélnek – katedrális, Prétori-palota, loggia, Rotonda Carmine, Híd-kút, városkapu. Pirant a sókereskedelem tette nagyjá, mely az épületek gazdag díszítésén jól látszik. Végül Portorož partmentén elnyúló sétánya csábít bennünket kellemes sétára. Egykor a monarchia tehetős rétegei is ide jártak kikapcsolódni, fürdőzni.

  5. 3. nap: Reggelit követően utazás a szlovén tóvidékre, de útközben még megtekintjük a világhírű lipicai ménes otthonát, majd látogatást teszünk Skofja Lokaban. Séta az egykori püspöki rezidencia körül. Utazás a  szálláshelyünkre (2 éj).

  6. 4. nap: A varázslatos alpesi tóvidékkel ismerkedünk, elsőként a Bohinji-tó szépségeivel. Először libegővel jutunk fel a Vogel-hegy kb. 1600 m-es magasságára, ahonnan csodálatos a kilátás a tóra. A tó keleti csücskében található Ribčev Lazban sétálunk, megtekintjük a Keresztelő Szent János-templomot, majd visszatérve Bledbe, vízre szállunk. Helyi nevezetesség a pletnának nevezett gondola, amellyel a kis szigetre utazunk. Itt megtekintjük a barokk belsejű kegytemplomot, majd visszatérve a tópartra, először a tó fölé  magasodó várat látogatjuk meg. A nap zárásaként egy csodálatos természeti szépségben, a Vintgar-szurdokban gyönyörködhetünk.

5. nap: Az utolsó napunkat a főváros, Ljubljana nevezetességeinek a feltérképezésével kezdjük. A belvárost, a kettészelő Ljubljanica két partján elterülő műemlékek mindenkit elbűvölnek, hiszen megtekintjük a katedrálist, az Operát, a Városházát és a szimbólumnak számító Római polgár szobrát. Továbbutazunk, majd az ország második legnagyobb városával, Mariborral zárjuk a napot. Városnézést követően indulunk haza. Érkezés az esti órákban.

 

Egyágyas felár: 25 000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

A részvételi díj NEM tartalmazza: belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 98 EUR/fő  (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szálloda 2-3 ágyas szobákban

Ellátás:  félpanzió (reggeli és vacsora)

 

 

Felszállási helyek és időpontok

 

02:20 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út

 

02:30 óra       Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.

 

04:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

 

04.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

 

04:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

 

05:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

 

05:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

 

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

KATALÓGUS 2021 - többnapos utazások EGYNAPOS KATALÓGUS 2021

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2021 évi ajánlatok

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok