Partner ajánlataink

Újra nyitva vagyunk, személyesen is várjuk Önöket irodáinkban!

Utazásaink már indulhatnak, várjuk jelentkezéseiket!

Garantáltan induló utak:

június 24-27. - Horvát-szigetek (Krk & Rab)

július 03.    - Dunakanyar és a transzbörzsönyi  kisvasút

július 10. -   Budapest Parlamentlátogatással

július 25.  -  Monostori-erőd, Esztergom és szárnyashajózás Budapestig

augusztus 06-08. - Pécs, Harkány és a Dráva-vidék

 

Az utazáshoz oltási igazolvány szükséges, és maszk használata kötelező!

 

 

Katalógusainkat partnerirodáinknál is keressék bizalommal!:

Sopron, Csorna, Győr: Ciklámen Tourist/ Correct Change

Sopron: Sister Travel

Győr: ÉTK PRINT Utazási Iroda

Mosonmagyaróvár: Volántourist

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Padova-Velence-Pó-delta

Padova-Velence-Pó-delta

Indulás

2021. okt. 6.

Ár146.800 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

Új időpontban!

A katalógusban meghirdetett időpont (20. oldal) módosult 2021. október 06-10. időpontra!

 

  1. 1. nap: Kora reggeli indulást követően szeljük át nyugati szomszédunkat majd az olasz határt átlépve folytatjuk utunkat a Kanal-völgyben. Kilépve az Alpok szorításából megállunk a híres olasz sonkakultúra egyik központjában, San Daniele del Friuliban, ahol alkalmunk nyílik felkeresni egy helyi sonkakészítőt. A legalább egy évig levegőn száradó sonka készítése valódi művészet, a tudás apáról fiúra száll. Szállásunkat Padova környékén foglaljuk el.

  2. 2. nap: Padova az európai kultúra fellegvára, egyben az egyetemi képzés bölcsője is volt a középkorban, ahol a magyar nemesség kiválóságai is szép számban megfordultak. A mai délelőttöt ebben a különleges környezetben töltjük egyházi épületek, paloták és piacterek között. Kezdjük a napot Szent Antal emlékével a bazilikában, majd irány a belváros - a Palazzo Bo, vásárterek, Palazzo della Ragione, melynek fordított hajótestre emlékeztető ácsolt szerkezete valódi mestermű. Ezután az óratorony csillagászati szerkezete, majd a katedrális és a keresztelő kápolna ejt ámulatba bennünket. A freskókba burkolózó falak, mint egy nyitott könyv mesélnek nekünk. Kis szabadidő után tovább indulunk, hogy a környék egyik legszebb palotáját bejárjuk. A Villa Contarini építtetője egy befolyásos velencei család volt, akik koruk legnagyobb építészét – Palladiot - bízták meg a tervek elkészítésével. Ezután még látogatást teszünk 2 fallal körbevett erődvároskában – Cittadella és Castelfranco. 

  3. 3. nap: A mai nap Velencéről szól. Fusina kikötőjéből a Giudecca széles csatornáján érkezünk meg ebbe a meghökkentő világba. Az Akadémia hídján keresztül indulunk felfedezni a csatornák és hidak között megbújó La Fenice színházat, a Canal Grandet, a Rialto piacait, majd a politikai hatalom helyszínét, a San Marco teret és épületeit. Szabadidőben lehetőség lesz gondolázni vagy akár a Dózse-palotát bejárni. Jól esik majd megpihenni egy kávé mellett egy bár teraszán és figyelni a nyüzsgést. Késő délután hagyjuk el Velencét és térünk vissza a szállásra. 

  4. 4. nap: A Pó-folyó torkolatvidéke ismeretlen az utazók számára. Ez a világ a lagúnák utolsó településénél, Chioggianál kezdődik. Ez a „mini Velence” az Adria egyik legnagyobb halászati kikötője, halászhajói tömött sorokban ringanak a vízen. Következő állomásunk a Pó-folyó deltája, mely különleges élővilágát egy hajókiránduláson vesszük szemügyre. Délutánra még marad egy kulturális gyöngyszem, Pomposa apátsága, mely gazdagságát a Pó-folyó termékeny földjeinek köszönhette. Ez az épületegyüttes az egyik legszebb és leggazdagabb példája a román kori művészetnek - kihagyhatatlan remekmű.

5. nap: Mielőtt elköszönnénk Észak-Olaszországtól, ellátogatunk a „háromarcú” Trevisoba. A  csatornák által szabdalt városközpontot gazdag építészeti emlékei mellett a tiramisu hazájaként is ismeri a világ. Hazaérkezés az esti órákban.

 

Egyágyas felár: 40.000 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás


A részvételi díj NEM tartalmazza: belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

 
Belépődíjak: 70 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

 

Szállás: 3 vagy 4*szálloda, 2-3 ágyas szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok

02:50 óra       Budapest, Puskás Aréna bejárattal szemben, Dózsa György út
03:00 óra       Budapest, Kongresszusi Központ parkoló, Jagelló u. 1-3.
04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget
05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló
05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló
05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló
06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

KATALÓGUS 2021 - többnapos utazások EGYNAPOS KATALÓGUS 2021

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2021 évi ajánlatok

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok