Partner ajánlataink

2022 évi katalógusunk megjelent! Letölthető honlapunkról vagy irodáinkból elvihető.

 

2022 márciusától irodáinkban már bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll!

 

Covid beutazási feltételekről a konzuli szolgálat honlapján tudnak tájékozódni, kiválasztva a célországot:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Padova-Velence-Pó-delta

Padova-Velence-Pó-delta

Indulás

2022. aug. 24.

Ár135.200 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

Padova – Velence – Pó-delta

1.nap: Kora reggeli indulást követően már olasz földön állunk meg a híres olasz sonkakultúra egyik központjában, San Daniele del Friuliban, ahol alkalmunk nyílik felkeresni egy helyi sonkakészítőt. Szállásunkat Padova környékén foglaljuk el.

  1. 2.nap Padova az európai kultúra fellegvára. Kezdjük a napot Szent Antal emlékével a bazilikában, majd irány a belváros - a Palazzo Bo, vásárterek, Palazzo della Ragione,  az óratorony csillagászati szerkezete, majd a katedrális és a keresztelő kápolna következik.  Ezután Cittadella fallal körbevett erődvároskája következik, ahol lehetőség van egy sétára a városvédő gyűrűn. Végül Bassano del Grappa hangulatos utcái és festői fahídja vár ránk. A városka nevében sem véletlenül kapott helyet a grappa szócska, egy kóstoló is belefér a napunkba. Visszatérünk a szállásra.
  2. 3. nap: A mai nap Velencéről szól. Fusina kikötőjéből a Giudecca széles csatornáján érkezünk Velencébe. Az Akadémiától indulunk felfedezni a csatornák és hidak között megbújó La Fenice színházat, a Canal Grandet, a Rialto piacait, majd a politikai hatalom helyszínét, a San Marco teret és épületeit. Szabadidőben lehetőség lesz gondolázni vagy akár a Dózse-palotát bejárni. Késő délután hagyjuk el Velencét és térünk vissza a szállásra.
  3. 4.nap: A Pó-folyó torkolatvidéke ismeretlen az utazók számára. Ez a világ a lagúnák utolsó településénél, Chioggianál kezdődik. Ez a „mini Velence” az Adria egyik legnagyobb halászati kikötője, halászhajói tömött sorokban ringanak a vízen. A Pó-folyó deltájával és különleges élővilágával már hajó fedélzetéről ismerhetjük meg. Délutánra még marad egy kulturális gyöngyszem, Pomposa apátsága, mely gazdagságát a Pó-folyó termékeny földjeinek köszönhette. Épületegyüttese kiemelkedő jelentőségű az olasz román kori művészetnek - kihagyhatatlan remekmű.
  4. 5. nap: Mielőtt elköszönnénk Észak-Olaszországtól, ellátogatunk a „háromarcú” Trevisoba. A  csatornák által szabdalt városkát a tiramisu hazájaként is ismeri a világ. Hazaérkezés az esti órákban.

 

Részvételi díj: 135.200 Ft/fő

Egyágyas felár: 34.300 Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás


A részvételi díj NEM tartalmazza: belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

 
Belépődíjak: 75 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3 *szálloda ( 2-3 ágyas szobákban)

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok:


04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget
05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló
05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló
05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló
06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Katalógus 2022

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2022 évi, többnapos programajánlataink

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok