Partner ajánlataink

2023-as katalógusunk a jobb oldali katalógusok oldalsávból letölthető,  megtekinthető.

 

 Irodáinkban bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll!

 

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Velence, bővebben

Velence, bővebben

Indulás Betelt

2023. okt. 6.

Ár101.300 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

   1. 1.nap Kora reggeli indulás után utazás kis pihenőkkel az Adriára. A kora délután már Velencében ér bennünket. Ekkorra már minden turista elhagyja a város, mely egészen más arcát fordítja most felénk. A Szent Márk tér és díszes épületei, mint a székesegyház, a harangtorony vagy a Prokuráciák, mint egy színházi kulissza állnak előttünk. Visszatérünk a szállásra.

   2. 2.nap A mai délelőttöt Velence eddig ismeretlen negyedeire fordítjuk. Felfedezzük a város kincseit, kis sikátorait és megbújó szépségeit. Olyan építészeti emlékekre koncentrálunk, melyek felejthetetlen emléket nyújtanak majd – Frari-templom, Fenice Színház vagy a Canal Grande mentén épült Ca’Rezzonico palota és a Rialto-negyed. Közben szakítunk pihenésre is időt, gondolázhatunk egyet és kiülhetünk egy kis teraszra csak figyelni a város nyüzsgő utcáit. Délután a szomszédos Muranora ugrunk át, ahol az üvegművesek évszázadok tudását képviselik, ügyességük lenyűgöző. Innen indulunk vissza a szállodába. 

   3. 3.nap Velencei látogatásunk nem lenne teljes a többi sziget nélkül. Torcello, Velence egykori bölcsője, melynek építészeti emlékei jól mutatják a már akkori mesés gazdagságot. Felkeressük a katedrálist, melynek belső homlokzatát káprázatos és igencsak beszédes üvegmozaikok borítják. Innen továbbhajózunk a csipkék szigetére, Buranora. Érdemes felkeresni a Csipkemúzeumot vagy csak megfigyelni, hogyan is készül fiatal lányok munkája nyomán a híres buranoi csipke. Kora délutáni órákban indulunk haza, érkezés késő este.

  Részvételi díj: 101.300 Ft/fő

  Egyágyas felár: 15.000Ft/fő

  Belépődíjak: 50 EUR /fő (tájékoztató jellegű ár)

 1. Fakultatív program: gondolázás – A gondolázás ára 106 EUR/hajó. A hajó férőhelyeinek száma: 1-5. 5 fő esetén, így a díj 21,2 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár). 

 2.  

  Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas  szobáiban

  Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

   

  A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, az úthasználati díjakat,  és az útlemondási biztosítást.

  A részvételi díj nem tartalmazza:  a belépődíjat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Felszállási helyek és időpontok:


04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget
05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló
05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló
05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló
06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 1.  

   

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok