Partner ajánlataink

2025.év újdonsága:  Mallorca,– télből tavaszba a mandulavirágok közé / Repülős utazás!

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Velence bővebben

Velence bővebben

Indulás

2024. okt. 11.

Garantált indulás
Ár118.500 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

1 szabad hely, 1 egyágyas szobával foglalható!

idegenvezető: Sümeghy Gyöngyi

  1. 1.nap Kora reggeli indulás után utazás kis pihenőkkel az Adriára. A kora délután már Velencében ér bennünket. Ekkorra már minden turista elhagyja a város, mely egészen más arcát fordítja most felénk. A Szent Márk tér és díszes épületei, mint a Székesegyház, a Harangtorony vagy a Prokuráciák, mint egy színházi kulissza állnak előttünk. Visszatérünk a szállásra.
    1. 2.nap A mai délelőttöt Velence eddig ismeretlen negyedeire fordítjuk. Felfedezzük a város kincseit, kis sikátorait és megbújó szépségeit. Olyan építészeti emlékekre koncentrálunk, melyek felejthetetlen emléket nyújtanak majd – Frari-templom, Fenice Színház vagy a Canal Grande mentén épült paloták egész sora és a Rialto-negyed. Közben szakítunk pihenésre is időt, gondolázhatunk egyet és kiülhetünk egy kis teraszra csak figyelni a város nyüzsgő forgalmát. Délután a szomszédos Muranora ugrunk át, ahol az üvegművesek évszázadok tudását képviselik, ügyességük lenyűgöző. Innen indulunk vissza a szállodába. 

    2. 3.nap Velencei látogatásunk nem lenne teljes a többi sziget nélkül. Torcello, Velence egykori bölcsője, melynek építészeti emlékei jól mutatják a már akkor is mesés gazdagságot. Felkeressük a katedrálist, melynek belső homlokzatát káprázatos és igencsak beszédes üvegmozaikok borítják. Innen továbbhajózunk a csipkék szigetére, Buranora. Érdemes felkeresni a Csipkemúzeumot vagy csak megfigyelni, hogyan is készül gyakorlott kezek munkája nyomán a híres buranoi csipke. Kora délutáni órákban indulunk haza, érkezés késő este.

     

  Részvételi díj: 118.500 Ft/fő

  Egyágyas felár: 32.000 Ft/fő

  Belépődíjak: kb. 52 EUR /fő (Velence 3 naphajó díja)

 1. Fakultatív program: gondolázás – A gondolázás ára 106 EUR/hajó. A hajó férőhelyeinek száma: 1-5. 5 fő esetén, így a díj 21,2 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár). 

 2.  

  Szállás: 3* szálloda
 3. Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

   

  A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, az úthasználati díjakat,  és az útlemondási biztosítást.

  A részvételi díj nem tartalmazza:  a belépődíjat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Felszállási helyek és időpontok:


04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget
05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló
05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló
05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló
06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 1.  

   

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok