Partner ajánlataink

2025.év újdonsága:  Mallorca,– télből tavaszba a mandulavirágok közé / Repülős utazás!

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Toszkána - Olívaolaj és Szarvasgomba Fesztivál

Toszkána - Olívaolaj és Szarvasgomba Fesztivál

Indulás

2024. nov. 21.

Ár113.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

 1 férfi utasunk  társítást vállal!

idegenvezető: Pajter Martina

 1. 1.nap: Korai indulással hagyjunk magunk mögött az Alpokat, majd szeljük át a Pó-síkságot. Az Appenninek láncai már Toszkána határát jelölik, ahol a következő pár napban az épített emlékek mellett az ízek ejtenek rabul bennünket. Szállásunkat Montecatini Termeben lesz.

 2. 2.nap: Reggeli után gyalogosan indulunk felfedezni az olasz szecessziót. A városháza, a régi kaszinó vagy a Tettuccio Terme mind a századforduló játékos stílusát kapta, mely kicsit eltért az itthoni képi világtól. Montecatini Alto, mint egy kilátó emelkedik a síkság fölé, ahol pazar panoráma tárul elénk. A kis toszkán Montecarlo nem hasonlítható a hercegséghez, de bor- és olívakultúrája évszázados, ahol nemcsak tudást szerezhetünk az olajfákról, hanem szedhetünk is olajbogyót. A munka után üljünk a terített asztalhoz, hogy megkóstoljuk a folyékony aranyat sonka, sajt és jó bor társaságában! Délután Lucca környékén járunk. A Villa Torrigiani nyári rezidenciaként épült könnyed belső díszítése a régmúlt ízlését tükrözi. Persze Lucca fallal körülölelt városa és látnivalói sem maradhathank ki ma. 

 3. 3.nap: Mai első állomásunk Pistoia, ahol a majolikaművészet csodáira feledkezhetünk rá. A közeli Vinci olajligetek között megbújó kisvárosában minden Leonardo da Vinci emlékét őrzi. A róla elnevezett múzeum a mester találmányait mutatja be. Innen San Miniatoba utazunk tovább, ahol minden évben megrendezik az Olívaolaj és Szarvasgomba Fesztivált. Rövid séta után elmerülhetünk  a standok között, ahol „szarvasgombavadászok” kínálják portékáikat nyersen és feldolgozva. A toszkán konyha illata lengi be a városkát, aminek mi sem állhatunk ellen.

 4. 4.nap Reggeli után útnak indulunk újra hazafelé. Utazásunkat az Adria partján épült Gradoban szakítjuk meg, ahol búcsút veszünk a késő őszi Olaszországtól.

 1. Részvételi díj: 113.000 Ft/fő

  Egyágyas felár: 18.000 Ft/fő

  BBP biztosítás 600 Ft/fő/naptól

  Belépődíjak: 42 EUR /fő (tájékoztató jellegű ár)

  Szállás: 3* szálloda

  Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

   

  A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, az úthasználati díjakat,  és az útlemondási biztosítást.

  A részvételi díj nem tartalmazza:  a belépődíjat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Beutazási feltételek: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél.

 

Felszállási helyek és időpontok:

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok