Partner ajánlataink

2022 évi, többnapos programjaink listája már letölthető  a jobb oldali sáv jövő évi ajánlatok menüpontjából!

 Teljes kínálatunk január végéig feltöltésre kerül az utazások menüpontba. Nyomtatott katalógusunk tervezetten február közepén jelenik meg.

 

2022 - előfoglalási kedvezmény 3 vagy többnapos utakra:

  • - június 01-ig induló körutazásoknál a teljes részvételi díj 2022. február 28-ig történő befizetése esetén, 5% kedvezmény (max: 14 000 Ft/fő)
    - június 02-től induló körutazásoknál a teljes részvételi díj 2022. március 31-ig történő befizetése esetén, 5% kedvezmény (max: 14 000 Ft/fő)

 

Covid beutazási feltételekről a konzuli szolgálat honlapján tudnak tájékozódni, kiválasztva a célországot:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Isztambul- a Kelet kapuja

Isztambul- a Kelet kapuja

Indulás

2022. ápr. 20.

Ár199.900 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Isztambul- a Kelet kapuja

Partnerirodánk  szervezésében!

Isztambul- a Kelet kapuja

2022.április 20-23.  (4 nap/3 éj)

 

1. nap: Indulás reggel autóbusszal Szombathelyről. Elutazás Bécsből a délelőtti órákban a Turkish Airlines menetrendszerinti járatával. Érkezés Isztambulba a délután órákban. Transzfer a szállodába, közben informatív autóbuszos városnézés. A szállás elfoglalása után gyalogos séta az óvárosban és a Nagy Bazárban. A Grand Bazaar a világ egyik legnagyobb fedett piaca (kb.200.000 négyzetméter területen csaknem 5000 üzlet), több km-es labirintus, ahol az aranyművesek, bőrösök, lámpa- és kelmeárusok utcáiban bolyonghatunk. Szállás Isztambulban (3éj).

 

2.nap: Egész napos program keretében Isztambul óvárosának főbb látnivalóit, a bizánci építészet leghíresebb alkotásaival: a Hippodrom tér (egykori kocsiversenyek színtere), Kék Mecset, Hagia Sofia (a világ egyik legszebb építészeti, kultúrtörténeti emléke), Topkapi palota a felbecsülhetetlen értékű kincstárral, könyvtárral és a Háremmel, Aya Irini keleti ortodox templommal.

 

3. nap: Reggeli után egész napos fakultatív kirándulás Isztambulban. Először az Aranyszarv-öböltől északra található Galata toronyhoz utazunk, mely Isztambul egyik meghatározó történelmi épülete, majd átkelünk a híres Boszporusz hídon, hogy a város ázsiai oldalán fekvő Çamlıca Hill-ről megcsodáljuk a metropolisz egyedülálló panorámáját. Ezután a Nagy Dzsámi Szulejmán komplexumhoz utazunk,ez az egyik legpompásabb oszmán-török dzsámi, a környező négy medreszével (elemi iskolával, kórházzal, szegény konyhával, könyvtárral, karavánszerájjal, stb.), majd a Héttorony erőd (Yedikule a magyar rabok egykori börtöne) megnézése következik (kívülről). Este fakultatív program keretében részt vehetünk egy török esten, hastáncos, folklór bemutatóval és vacsorával.

4. nap: Reggeli után Törökország legnagyobb rezidenciáját a Boszporusz nyugati, európai oldalán fekvő Dolmabahce palotát tekintjük meg, majd hajókirándulás a Boszporuszon: paloták, erődök mentén a híres híd alatt hajózunk Európa és Ázsia között. Az Egyiptomi Bazár (Fűszer Bazár) meglátogatása után transzfer a repülőtérre és hazautazás a Turkish Airlines menetrendszerinti járatával. Érkezés Bécsbe az esti órákban, majd autóbuszos transzfer Szombathelyre.

Részvételi díj: 199.900 Ft/fő

Egyágyas felár:  39.900 Ft

A részvételi díj tartalmazza: a repülőjegyet, a szállást reggelivel, a repülőtéri transzfert Isztambulban, a programokhoz tartozó belépők és az idegenvezetés költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: a fakultatív vacsorát 14.900 Ft/fő/2 alkalom, a reptéri transzfert (Szombathely-Bécs-Szombathely között) 13.500 Ft/fő, a BBP és sztornóbiztosítást (önrészmentes covid fedezettel) 9.900 Ft/fő, 3. napon fakultatív egész napos program Isztambulban: 65€/fő és a fakultatív török estet vacsorával 65 €/fő.

 

Utazás:                        Szombathelyről Bécsbe és vissza autóbusszal; Bécsből menetrendszerinti repülőgéppel

Szállás:                        központi elhelyezkedésű 4 * szállodában

Elhelyezés:                 2 ágyas szállodai, fürdőszobás szobákban

Ellátás:                          büféreggeli

Fakultatív vacsora:    14.900 Ft/fő/ 2 alkalom

 

 

 

 

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

KATALÓGUS 2021 - többnapos utazások EGYNAPOS KATALÓGUS 2021

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2022 évi, többnapos programajánlataink

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok