Partner ajánlataink

2022 évi, többnapos programjaink listája már letölthető  a jobb oldali sáv jövő évi ajánlatok menüpontjából!

 Teljes kínálatunk január végéig feltöltésre kerül az utazások menüpontba. Nyomtatott katalógusunk tervezetten február közepén jelenik meg.

 

2022 - előfoglalási kedvezmény 3 vagy többnapos utakra:

 • - június 01-ig induló körutazásoknál a teljes részvételi díj 2022. február 28-ig történő befizetése esetén, 5% kedvezmény (max: 14 000 Ft/fő)
  - június 02-től induló körutazásoknál a teljes részvételi díj 2022. március 31-ig történő befizetése esetén, 5% kedvezmény (max: 14 000 Ft/fő)

 

Covid beutazási feltételekről a konzuli szolgálat honlapján tudnak tájékozódni, kiválasztva a célországot:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Toszkán villák és kertek- új program!

Toszkán villák és kertek- új program!

Indulás

2022. máj. 12.

Ár108.800 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

Toszkán villák és kertek

2022.május 12-16.

 1. 1.nap
 2. Kora reggeli indulást követően haladunk Olaszország felé. Útközben egy rövid sétát teszünk a tiramisu otthonában, Trevisoban.  Szállásunkat a késő délutáni órákban foglaljuk el Montecatini Termeben.
 3. 2.nap
 4. A mai napon figyelmünket Firenzere és annak szűk környezetére fordítjuk. Első állomásunk a Villa Petraia. Az akkori szokás szerint a kellemesebb klímájú északi lejtőre épült a Medici család palotája. Az egykor erődként működő villa belső terei egy központi udvart ölelnek körül, melyek bepillantást engednek a felső tízezer életébe. Freskók, festmények, gazdag művészeti gyűjtemények és a kert mindenkit lenyűgöz ma is. Ezután Firenze vár ránk. A toszkán fővárosról átfogó képet az Íriszek kertjéből kaphatunk. A lila virágoktól pompázó olajfaliget a város fölé emelkedve remek kiindulópont az ismerkedéshez. Ezután irány a belváros, melyet helyi városvezető segítségével járunk be – Santa Croce-templom, Palazzo Vecchio, Dante negyed, dóm, keresztelőkápolna, Uffizi és sok más. Szabadidőben érdemes ellátogatni a piachoz, vagy akár felidézni az elhangzottakat egy jó kávé mellett. Visszatérünk szállásunkra.
 5. 3.nap
 6. A délelőttöt a közeli Luccaban kezdjük. Egykori gazdagsága felbecsülhetetlen kincseket hagyott az utókor számára, melyeket igyekszünk alaposabban is megismerni. A város palotái, mint akár a Palazzo Pfanner az utcáról erődnek tűnnek, de ezt a zord külsőt a belső terekben felváltja a színek gazdagsága és a játékosság. A századfordulón a szecesszió révén már az utcafronton is eltűnt az erődszerű megjelenés. Ez volt Puccini kora is, akire nemcsak szobra, hanem szülőháza is emlékeztet bennünket. Ezután a környék egyik legszebb kertjét keressük fel. A Villa Reale di Marlia Napoleon egyik lánytestvéréhez köthető. Termeinek szépsége az ő izlését tükrözik, kertje pedig az olasz kertépítészet egy legszebb példája. A délutánt már a Versilia-part fővárosában, Viareggioban folytatjuk. Hosszan elnyúló promenádján szecessziós strandfürdők közel száz éve várják a napimádókat. Használjuk ki a lehetőséget egy kis sétára a tengerparton. Szabadidő után térünk vissza szállásunkra.
 7. 4.nap
 8. Ma az ismeretlennek mondható Pistoia következik. Már az autópályáról feltűnnek a véget nem érő kertészetek. 3000 faiskolája látja el a világ minden országát mediterrán dísznövényekkel. A belváros is hasonlóan értékes és látványos. Az egykori kórház majolika díszei a kereszténység értékeire hívják fel az arra járók figyelmét. Katedrálisában az Ezüst-oltár őrzi Szent Jakab ereklyéit. Adjuk át magunkat ennek a különleges hangulatnak, még mielőtt tovább utazunk Poggio a Caianoba. A Medici család egy másik villája a vidéki életről szól, díszítése pedig a család történelmi jelentőségére utal. Visszatérünk szállásunkra.
 9. 5.nap
 10. Reggeli után hazafelé Ferraraban rövid pihenőt tartunk. Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

Részvételi díj:  108.800 Ft/fő

Egyágyas felár:  21.000 Ft

 

A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségeit, szállást félpanzióval, kísérő idegenvezető díját, útlemondási biztosítást.

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjakat, idegenforgalmi adót, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítást.

Belépődíjak:  kb.  57.-EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3* szálloda, (2-3 ágyas szobáiban)

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok:

 

04:30 óra Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló 

05:20 óra Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

KATALÓGUS 2021 - többnapos utazások EGYNAPOS KATALÓGUS 2021

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2022 évi, többnapos programajánlataink

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok