Partner ajánlataink

2022 évi, többnapos programjaink listája már letölthető  a jobb oldali sáv jövő évi ajánlatok menüpontjából!

 Teljes kínálatunk január végéig feltöltésre kerül az utazások menüpontba. Nyomtatott katalógusunk tervezetten február közepén jelenik meg.

 

2022 - előfoglalási kedvezmény 3 vagy többnapos utakra:

  • - június 01-ig induló körutazásoknál a teljes részvételi díj 2022. február 28-ig történő befizetése esetén, 5% kedvezmény (max: 14 000 Ft/fő)
    - június 02-től induló körutazásoknál a teljes részvételi díj 2022. március 31-ig történő befizetése esetén, 5% kedvezmény (max: 14 000 Ft/fő)

 

Covid beutazási feltételekről a konzuli szolgálat honlapján tudnak tájékozódni, kiválasztva a célországot:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Hollandia, tulipánvirágzás idején

Hollandia, tulipánvirágzás idején

Indulás

2022. ápr. 26.

Ár225.000 Ft/fő
Időtartam6 nap / 5 éj

2022. április 26-május 1.

Idegenvezető: Sümeghy Gyöngyi

 

 

Győr –Csorna – Kapuvár – Sopron –Köln –Enkhuizen - Amszterdam – Keukenhof - Schermerhorn – Edam – Volendam – Marken - Hága – Rotterdam – Köln –Bonn – Sopron – Kapuvár –Csorna-Győr

  1. 1. nap - Köln

 Indulás a kora reggeli órákban, Ausztrián át Németországba.  Késő délután érkezés Kölnbe, ahol a gótika csodájaként is emlegetett gyönyörű dómot tekintjük meg.  A középkori ötvösművészet értékes alkotása, a Háromkirályok ereklyetartója is itt látható.  Továbbutazás a Bonn környéki szálláshelyre.

  1. 2. nap - IJsselmeer – Afsluitdijk – Enkhuizen- Amszterdam

Hollandia különleges vidékeit fedezzük fel: körbekerüljük a hajdani tengeröblöt, a ma már édesvízi tavat, az IJsselmeer-t. Végigmegyünk a 32 km hosszú Afsluitdijk-en, vagyis a Zárógáton, ami a Világörökségi Watt-tengert és az IJssel-tavat választja el egymástól. Rövid megálló Enkhuizenben, Hollandia egyik hajdani legfontosabb és ma egyik legromantikusabb kikötőjében.  Keskeny csatornái, régi bástyái, házai, ízelítőt adnak a valamikori gazdagságából.  Továbbutazás Amszterdamba. Vacsora a belvárosban, majd a híres „piroslámpás negyedben” teszünk egy sétát. Szállás Amszterdam környékén 3 éj.

  1. 3. nap - Aalsmeer- Keukenhof - Amszterdam

Korai reggelit követően az alsmeeri virágtőzsdét keressük fel, ahol megnézhetjük, miként értékesítik a virágokat. A hatalmas csarnokban, virágok ezreiben gyönyörködhetünk.  Továbbutazás Keukenhofba, ahol „Európa Tavasza” vár ránk!  A 32 hektáros park területén tulipánok, jácintok nárciszok, krókuszok és még számos különleges virág kíséri a sétánkat. A csarnokokban csodálatos virágkötészeti bemutatók, orchideák százai láthatók. A világ egyik legkeresettebb látványossága, színeivel, illatával maradandó élményt ad! Délután Amszterdamban folytatjuk a városnézésünket: Dam-tér, Királyi palota, Begina-udvar, úszó virágpiac majd hajóra szállunk, hogy a grachtok, csatornák övezte várost a víz felől is megismerhessük.   

  1. 4. nap - Schermerhorn – Edam – Volendam - Marken

Észak-Hollandia érdekes vidékeit fedezzük fel a mai napunkon. Első megállónk a Schermerhorni  polderek területe, ahol megismerhetjük a szélmalmok működését és töviről hegyire bejárhatjuk, az aprócska lakást is rejtő malom épületét. Tulipánföldek között folytatjuk utunkat a sajtjáról híres Edamba, majd a nevezetes halászfalu, Volendam következik, ahol megkóstolhatjuk a különböző tengeri finomságokat, vagy ehetünk egy igazi holland palacsintát gyümölcsökkel megrakva, óriási tejszínhabbal kísérve. Ezt követően látogatást teszünk egy tipikus holland farmon, ahol beavatnak bennünket a sajtkészítés és a fapapucsgyártás rejtelmeibe.  A valamikori sziget, Marken, elbűvölő házacskái, csatornái látványával zárjuk a napot.

  1. 5. nap - Hága - Rotterdam

Délelőtt Hágát, a holland kormányzati székhelyet keressük fel. Megnézzük a Binnenhofot, a parlament középkori épületét, a lovagtermet, a királyi hivatalt és lehetőség van megtekinteni a Mauritshuis-t, a királyi képtárat, ahol a németalföldi mesterek híres képeiben gyönyörködhetünk. Itt látható Vermeertől a Leány gyöngyfülbevalóval, Delft látképe, vagy Rembrandt néhány alkotása is. Majd Rotterdamban az Euromast toronyból élvezzük a fantasztikus kilátást a világ egyik legérdekesebb panorámájú kikötővárosára. Késő délután a németországi szálláshelyünk felé indulunk.

  1. 6. nap - hazaút

A várakkal, hangulatos városkákkal kísért Rajna-völgyéhez teszünk egy kitérőt, majd továbbutazva Németországon és Ausztrián át érkezünk haza a késő esti órákban.

 

Egyágyas felár: 72.000 Ft/fő

BBP biztosítás: 600 Ft/nap/fő

Belépődíjak  tájékoztató jelleggel: 65 EUR /fő (tájékoztató jellegű ár)

 

 

Időtartam: 6 nap / 5 éj

Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban.

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

A részvételi díj  tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, turistaadót és a betegség-, baleset-és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Felszállási helyek, időpontok:

04.00 óra Győr, Városháza oldala – járdasziget

04.30 óra Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

04.45 óra Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05.30 óra Sopron, Vasútállomás - Spar oldala

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

KATALÓGUS 2021 - többnapos utazások EGYNAPOS KATALÓGUS 2021

Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!

2022 évi, többnapos programajánlataink

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok