Partner ajánlataink

A nagy érdeklődésre való tekintettel új, 3. időpontban is lehetőség nyílik Garda-tavi programot foglalni! 2024.05.27-30. (4 nap/3 éj)

Szintén új, 3. pótidőpont: Bécs-Pozsony hajókázás 2024.08.27. (kedd)

 

2024.év újdonsága Dánia és a csodálatos norvég fjordok világa- luxuskomppal, félpanzióval

időpont: 2024.08.05-16.

 

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Somogy legszebb tájai

Somogy legszebb tájai

Indulás

2024. máj. 29.

Ár86.000 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

idegenvezető: Móritz Adrienn

 

 

  1. 2024.05.29-05.31.(3nap/2éj)
  1. 1.nap Reggeli indulást követően hagyjuk magunk mögött a Kisalföldet és a Balaton nyugati partján Keszthelyre érkezünk. A Festetics család által építtetett kastély a magyar barokk művészet csúcsa, termeiben a család lovaskultúra iránti szeretete és sikerei láthatóak. Legbecsesebb kincs az érintetlenül megmaradt Helikon Könyvtár. Érdemes a kastélykertre is egy kis figyelmet fordítani – Orangerie, Hintó Múzeum. Következő állomásunk a Bőszénfai Szarvasfarm. Traktorra szállva könnyen bejárhatjuk a hatalmas területet, közben gímszarvasok százait láthatjuk természetes környezetükben. Szállás elfoglalása.

  2. 2.nap A mai napon Somogyország fővárosának szenteljük először figyelmünket. Kaposvár a Kapos-folyó mellékére épült palánkvárból nőtte ki magát egy mai kulturális központtá. Ellátogatunk a Csíky Gergely Színházba, megnézzük a Somogyi Kincsestárat valamint sétát teszünk a felújított belvárosban. A város szélén felkeressük a Rippl Rónai Emlékházat, mely valaha a művész lakóháza volt. Innen Szigetvárra utazunk, és visszaemlékezünk a török hódoltság időszakára – Zrínyi-vár, a dzsámiból lett Szt. Rókus-templom és a város határában épült Magyar-török Barátság Park. Visszatérünk a szállásra.

  3. 3.nap Szállásunkat elhagyva még egy kicsit a környéken maradhatunk. A vidék paraszti világát a Szennai Skanzen parasztházai és kazettás temploma mutatja be, ahol gyorsan kiderül, hogy Somogyban csak nehéz munkával lehetett fennmaradni. Késő délelőtt a Balaton felé indulunk, hiszen Somogy északi tája már a tó partja. Ellátogatunk a balatonboglári Gömb-kilátóhoz és végigsétálhatunk a lombkoronasétányon, majd Siófokon állunk meg egy kis sétára. Hazaérkezés az esti órákban.

  1. Részvételi díj: 86.000 Ft/fő
 1. Egyágyas felár: 21.500 Ft/fő

  Belépődíjak: 19 400 Ft/fő (tájékoztató jellegű ár)

 2.  

  Szállás: 3* szálloda

  Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

  A részvételi díj  tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

  A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, turistaadót és a betegség-, baleset-és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

  Felszállási helyek, időpontok:

  06.30 óra Győr, Városháza oldala – járdasziget

 3. 07.00 óra Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

  07.20 óra Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

 4. 07.35 óra Fertőszentmiklós, Elkerülő (Coop) buszmegálló

   08.00 óra Sopron, Vasútállomás - Spar oldala

Hazaútban első állomás Győr majd végül Sopron

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok