Partner ajánlataink

2023-as katalógusunk megjelent! A jobb oldali katalógusok oldalsávból már letölthető,  megtekinthető.

 

 Irodáinkban bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll!

 

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Karintia legszebb kincsei – kis természetjárással - Új program!

Karintia legszebb kincsei – kis természetjárással - Új program!

Indulás

2023. máj. 11.

Garantált indulás
Ár140.800 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

idegenvezető: Kálmán Lajos

 1. 1.nap Korai indulást követően haladunk első állomásunk felé. Hochosterwitz vára valaha stratégiai jelentőséggel bírt, az erődbe az út 14 kapun vezetett át. A mészkőhegy megmászása mára egy liftnek köszönhetően leegyszerűsödött. A Pazar kilátás mellett a kiállítás gazdag történelmére is rámutat. Ezután Klagenfurt hangulatos belvárosa vár ránk. A város jelképe a „Lindwurm”, de kihagyhatatlan helyszín a tartományi székház címerterme, mely 650 címerpajzzsal és számtalan freskóval a város legféltettebb kincse. Kis séta és szabadidő után hajóra szállunk, hogy hosszában szeljük át a Wörthi-tavat. 

 2. 2.nap Reggeli után a természet kincsei csábítanak bennünket. Első állomásunk a Ragga-szurdok. Közel 1 km hosszan bevágódott folyómeder mederek falai között lenyűgöző élmenyben lesz részünk (1,5 órás gyalogút). Követve a Möll-folyó medrét átlépünk Kelet-Tirolba és annak egyik legszebb völgyébe. Virgen búcsújáró temploma, mint egy képeskönyv lapjai mesél nekünk, Freskói és főoltára felbecsülhetetlen értékűek. A völgy végén a természet egy másik látványos csodája – Umball-vízesés fogad bennünket. A több lépcsőben alázúduló víz vízlépcsők egész sorát alakította ki. Visszatérünk szállásunkra.

 3. 3.nap A mai nap megoszlik a természeti szépségek és az épített kincsek között. Reggel a közeli Spittalt fedezzük fel. A Dráva partjára épült város a Porcia-kastély miatt lett híres. Délután pedig újra irány a természet. A Maltatal vízesésekkel tarkított völgye ma az ország egyik legérdekesebb útvonala. A völgy végén a Kölbrein-tározó holdbéli tája csábít egy kis sétára.  

 4. 4.nap Mielőtt elbúcsúznánk Karintiától a délelőttöt még a környéken töltjük. A Gerlitzen közel 2000 m-es csúcsáról letekintve az egész tóvidék a lábunk előtt hever. Programváltozás: A kötélpálya tervezettnél későbbi nyitása miatt Gerlitzen helyett a szomszédos Dobratsch kerül a programba, de a nap többi pontja változatlan marad. Buszunkkal közel 1800 m magasra jutunk fel a Villacher Alpenstraße segítségével. A hajtűkanyarokkal tarkított útvonal Karintia legszebb alpesi útvonalai közé tartozik. Felérve a magaslatra érdemes egy kis sétával felfedezni a pazar kilátást és gyönyörködni a virágait bontó természetben.Kirándulásunk utolsó helyszíne az ossiachi apátsági templom. Több mint ezer éves történelmének nyomait az épület jól mutatja a barokk díszítés mögött. Hazaérkezés a késő esti órákban. 

 5.  

  1. Részvételi díj: 140.800Ft/fő

   Egyágyas felár: 19.500 Ft/fő


   A részvételi díj artalmazza:
   az autóbusz költségei, félpanziós ellátás, csoportkísérő idegenvezető, útlemondási biztosítás

   Nem tartalmazza:
   belépődíjak, turistaadó, BBP - betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

    

   Belépődíjak:  81-Euro/fő (tájékoztató jellegű ár)

   Szállás: 3* szálloda 2-3 ágyas  szobáiban

   Ellátás: félpanzió ( reggeli és vacsora)

   Felszállási helyek és időpontok:

   06:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

   07.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

   07:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

   07:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

   08:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

    Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok