Partner ajánlataink

2023-as katalógusunk megjelent! A jobb oldali katalógusok oldalsávból már letölthető,  megtekinthető.

 

 Irodáinkban bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll!

 

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Olaszország bölcsője – Piemont- Új program!

Olaszország bölcsője – Piemont- Új program!

Indulás

2023. okt. 12.

Ár210.500 Ft/fő
Időtartam5 nap / 4 éj

idegenvezető: Pajter Martina

 1. 2023.okt 12-16. (5nap/4éj)
 2. 1.nap Kora reggel indulunk és Ausztriát magunk mögött hagyva folytatjuk utunkat a Pó-síkság felé. Délután már Veronaba érkezünk, ahol bevesszük magunkat a városi nyüzsgésbe. Jöjjön az ókori Aréna, utána meg kell emlékeznünk Júlia történetéről, majd a Piazza dell’Erbe és a Scala család nyughelye következik. Szállás elfoglalása.

 3. 2.nap A mai napot jórészt Milánóra fordítjuk. A Sforza család uralkodására a hatalmas vár emlékeztet, ahol Michelangelo Rondanini Pietáját őrzik. Belépve a város szívébe a legszebb épületekkel ismerkedünk - Galleria Vittorio Emanuele, Operaház, dóm, melynek a tetejére is érdemes felmenni. Szabadidő után továbbutazunk a szállásra.

 4. 3.nap Reggeli után irány Torino. A Savoyai család felemelkedésével a kereskedőváros az ország első fővárosává válhatott, melynek látványos elemei a Királyi Palota, Palazzo Madama, katedrális, a Mole Antonelliana. A Piazza San Carlo árkádjai és lovasszobra méltóságot kölcsönöznek a térnek. A piemonti táj szépségét a megszámlálhatatlan dombra épült középkori vár adja. A Castello di Manta freskóival egész Olaszország egyik legkülönlegesebb kincse. Képei, mint egy meséskönyv színes oldalai történeteket mesélnek nekünk. Ezután Al Capone kalapjáról tudhatunk meg néhány érdekességet, hiszen a bolsalino kalap Alessandriaból származik. Visszatérünk a szállásra.

 5. 4.nap Reggeli után a híres pávai kolostort keressük fel. A Visconti család emléküket megőrzendő sírhelyet építtetett magának, melyet ma ciszterciek őriznek. A reneszánsz művészet legszebb példája egy elefántcsont oltár sok más kincs mellett. Cremona a Stradivariak hegedűinek köszönheti hírét, de belvárosa árkádos Fő terével és 100 m magas harangtornyával is megér egy sétát. Végül a világ egyik legnagyobb zeneszerzőjére, Verdire emlékezünk Bussetoban. Színházát maga a mester is támogatta, melyet Verdi Rigolettójával nyitottak meg. Szállás elfoglalása.

 6. 5.nap Elköszönünk a Pó-alföldtől és rendszeres pihenőkkel a késő esti órákban érkezünk haza.

 

 1. Részvételi díj: 210.500 Ft/fő

  Egyágyas felár: 46.000 Ft/fő

  Belépődíjak: 80 Euro/fő (tájékoztató jellegű ár)

 2. BBP biztosítás: 600 Ft/nap/fő ártól

  Szállás: 4* szállodák (2-3 ágyas  szobáiban)

  Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

   

  A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, az úthasználati díjakat,  és az útlemondási biztosítást.

  A részvételi díj nem tartalmazza:  a belépődíjat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Felszállási helyek és időpontok:

04:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló 

05:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:35 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok