Partner ajánlataink

2023-as katalógusunk megjelent! A jobb oldali katalógusok oldalsávból már letölthető,  megtekinthető.

 

 Irodáinkban bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll!

 

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Olívaszüret az Adrián-Rijeka, Pula, Rovinj-Új Program!

Olívaszüret az Adrián-Rijeka, Pula, Rovinj-Új Program!

Indulás

2023. okt. 19.

Ár151.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

idegenvezető: Kálmán Lajos

2023.október 19-22. (4nap/3éj)

1. nap: Indulás a reggeli órákban, utazás pihenőkkel Rijekáig, ahol az érkezést követő sétánk során megtekintjük a Kvarner-öböl és az egykori monarchiabeli kikötőváros központját. Ezután Krk-szigetre utazunk, ahol a nem hétköznapi látképpel rendelkező Punat településen töltjük az éjszakát. A szobák átvétele után szabadidő egy kellemes tengerparti sétához, majd vacsora és éjszakázás a szállodában.

2. nap: A reggelit követően a kikötő felé sétálunk, ahol lehetőség nyílik egy kb. 50 perces fakultatív élményhajózásra a punati öbölben, a festői Košljun-sziget körül. A hajókázás után elsétálunk az egykori és mai modern olíva feldolgozó üzemhez, ahol megismerjük az olívaolaj előállításának módját, innen pedig irány az ültetvény és kezdődhet a szüret, amely előtt a helyiek bemutatják az olívaszedés technikáját és az ültetvényt. A szüret során egy tradicionális helyi ebéd következik az ültetvényen, melyen parázson sült hús, káposzta és burgonya, víz és bor kerül felszolgálásra.

A szüret végeztével fakultatív Vrbnik település és sonkakóstoló következik, vagy Krk városi szabadidős séta.

A fakultatív program: az ínyenceknek és szomjazóknak buszozás Vrbnik településre, rövid séta és a világ legszűkebb utcájának megtekintése, majd részvétel egy egyedi, gazdag sonkakóstolón, ahol: sonka, olívabogyó, olívaolaj, házi sütésű kenyér, sajt, 3x1 dcl különböző bor, ezt követően pedig többféle likőr és pálinka kóstolására kerül sor. A sonkakóstolós kirándulás díja: 6 500 Ft/fő, a részvételi szándékot kérjük jelentkezéskor jelezze!

3. nap: A reggelit követően a Kvarner-öböl évszázadok óta legkedveltebb nyaralóhelyének számító Opatija felé vesszük az irányt, majd Pula városába utazunk, ahol rövid látogatásunk során megtekintjük a tengerparton fekvő, Vespasianus császár uradalma alatt építetett, négyszintes, 20 000 főt befogadó, napjainkban is jó állapotban fennmaradt római amfiteátrumot. Ma koncertek, fesztiválok és kultúrprogramoknak ad helyet, egykor pedig számos gladiátorviadal helyszíne volt. Az amfitátrum megtekintését követően, az Isztria-félsziget legszebb városába, a festő Rovinjba látogatunk, ahol megtekintjük a félszigetre épült óvárost, valamint a város védőszentjéről elnevezett Szent Eufémia templomot, amelynek 60 méter magas tornyából csodás panoráma nyílik a környező szigetekre és a városra. Megismerjük a város, és Szent Eufémia történetét akinek szarkofágja is megtekinthető a templomban. Délután szabadidő, mely során a szép óváros zeg-zugos utcáin és sikátoraiban sétálhatunk, ebédelhetünk valamely hangulatos étteremben. 

4. nap: A reggelit követően folyamatos hazautazás Magyarországra.

 

 1. Részvételi díj: 151.000 Ft/fő

  Egyágyas felár: 50.000 Ft/fő


  A részvételi díj artalmazza:
  az autóbusz költségei, félpanziós ellátás, csoportkísérő idegenvezető, útlemondási biztosítás, a szállodában egy köszöntőitalt és egy este zenés gálavacsorát
  , szürettel és ebéddel egybekötött kirándulást az olívaültetvényre, olívaszüreti programot, minden utas részére ajándék 2,5 dl extra szűsz olívaolaj, buszos kirándulást Pulába az amfiteátrumhoz és Rovinjba az óváros megtekintésével

  Nem tartalmazza:
  belépődíjak, turistaadó, BBP - betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

   

 2. Fakultatív kirándulási lehetőség: (részvételi szándékot  kérem előre jelezzék irodáinkban)

  - hajókázás az olivaszüret napján, köszöntőitallal 7 EUR/fő

  -Vrbnek városnézés, sonkakóstolón való részvétel 6500 Ft/fő

  -a pulai amfiteátrum belépődíja 9 EUR/fő

 3.  

  Szállás: 3* szálloda/ 2-3 ágyas  szobáiban/

  Ellátás: félpanzió ( reggeli és vacsora)

 4. BBP biztosítás: 600Ft/fő/naptól

   
 5. Felszállási helyek és időpontok:

  05:30 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

  06.00 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

  06:20 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

  06:35 óra       Fertőszentmiklós, Elkerülő buszmegálló

  07:00 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok