Partner ajánlataink

2024.év újdonsága

Dánia és a csodálatos norvég fjordok világa- luxuskomppal, félpanzióval!

2024.08.05-16.  (12nap/11 éj)

 

Irodáinkban bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll!

 

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » Szilveszter » Havas szilveszter Zakopaneban-Új program!

Havas szilveszter Zakopaneban-Új program!

Indulás

2023. dec. 30.

Garantált indulás
Ár267.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

idegenvezető: Kálmán Lajos

 1. 2023.12.30-2024.01.02.

 

 1. 1.nap Reggeli indulással elhagyjuk Magyarországot és a Kárpátok vonulatain át Lengyelország felé haladunk. Útközben megállunk Besztercebányán, hogy a város történelmi belvárosában tegyünk egy sétát, majd kis szabadidő után folytatjuk utunkat Donovaly hágója felé. Egy fotó erejéig megszakítjuk utazásunkat, hiszen ez a festői táj közel 1000m magasan mindenkit lebilincsel. A délutáni órákban érkezünk szállásunkra Zakopaneba.

 2. 2.nap Fakultatív kirándulással a délelőttöt Krakkóban töltjük egy kis városnézéssel és szabadprogrammal. A karácsonyi hangulat még szilveszter előtt is jól érezhető a gazdagon díszített utcákon, a fűszeres illatokat érezve mi is gyorsan elcsábulunk egy kóstolásra. Kulisszaként pedig a város patinás homlokzatai jelennek meg – Mária-bazilika, Posztócsarnok, Krakkói-vár. Szabadidő után visszatérünk szállásunkra, ahol még bőven van időnk a hotel wellness részlegét használni, majd a gálaestre felkészülni. 5 fogásos vacsora után pedig zenével, tánccal búcsúzunk az óévtől és jókedvűen, tűzijátékkal köszöntjük az újévet.

 3. 3.nap Ma ráérünk későn kelni és a délelőttöt pihenéssel tölteni. Délután lehetőség nyílik fakultatív program keretében Zakopane belvárosát felkeresni, ahonnan libegővel könnyűszerrel jutunk fel a Gubalovka csúcsára. Ezután, amennyiben az időjárás megengedi, lovasszánnal járjuk be a város környezetét. Aki a szállodában marad, a wellness részleg természetesen most is mindenki rendelkezésére áll. 

 4. 4.nap Kényelmesen megreggelizünk és ráérősen elindulunk hazafelé. Útközben a Felvidék egyik történelmi városát felkeressük. Trencsén a Vág-folyó partján épült, nyugalmát évszázadok óta a vár őrzi. Kis belvárosa egykori kereskedővárosi hangulatát szépen megőrizte. Hazaérkezés a délutáni órákban.

  1. Részvételi díj: 267.000 Ft/fő

   Egyágyas felár: Csak kivételes esetben! További információ az irodáinkban!

   Belépődíj: NINCS

  2. Fakultatív nap díja /tájékoztató jelleggel/

  3. 2023.12.31 Krakkó : 13 700 Ft/fő 

   2024.01.01 Gubalowka felvonó 24 PLN/fő

    

   Szállás: 4* szálloda (2 ágyas  szobáiban)

   Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

    

   A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval, a csoportkísérő idegenvezető díját, az úthasználati díjakat,  és az útlemondási biztosítást, szilveszteri ünnepi 5 fogásos vacsora, előételek, saláták, éjfélkor meleg étel. Nyitott bár üditőkkel, sörrel, borral, vodkával! 1 pohár pezsgő! Élő zene és DJ, 1 énekes koncertje, tűzijáték! wellness , szauna, gőzfürdő , fitness használat.

   A részvételi díj nem tartalmazza:  a belépődíjat, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.   Fakultatív nap kirándulás díját,  minimum létszám 15 fő

   

  Felszállási helyek és időpontok:

 5. 5:30 Sopron, Vasútállomás - Spar oldala

  5:55 Fertőszentmiklós, Elkerülő buszmegálló

  6:10 Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

  6:30 Csorna, Kórház előtti buszmegálló

  7:00 Győr, Városháza oldala – járdasziget

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok