Partner ajánlataink

2025.év újdonsága:  Mallorca,– télből tavaszba a mandulavirágok közé / Repülős utazás!

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » Advent » Szász és cseh karácsony-Drezda és Prága

Szász és cseh karácsony-Drezda és Prága

Indulás

2024. nov. 29.

Árfolyamatban... Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

 

    1. 1.nap Reggel korán indulunk, hogy Németország legszebb karácsonyi vásárát keressük fel. Drezda, a szász főváros az év minden időszakában csodaszép, de ilyenkor különleges hangulatú. Advent idejére a történelmi belváros ünnepi fénybe öltözik, építészeti emlékei karácsonyi köntösben fogadnak bennünket. A főbb látnivalók feltérképezése után belevethetjük magunkat az ízek és az illatok kavalkádjába, fűszeres kalácsok, aszalt szilvás finomságok mind helyi különlegességek. Itt még valódi kézműves termékeket találunk, karácsonyi fafaragásai egyedülálló díszei az ünnepnek. Elfoglaljuk szállásunkat.

    2. 2.nap A mai délelőttöt Drezda belvárosában a kincsek felfedezésével töltjük helyi városvezető segítségével. Ma nappali fényben látjuk a Rezidencia freskóit a díszudvar falain. A Zwinger, a Semper által tervezett Operaház és a katedrális a Rezidenciával harmonikus egységet alkot. Kis szabadidő után hajóra szállunk és a városközponttól Blasewitzig látványos paloták és villák kísérik utunkat az Elba-folyón. Délután az aprócska Seiffen vár ránk. Itt készülnek az Érchegység egyedülálló fafaragásai, karácsonyi íves ablakdíszei. Kiállítása a hagyomány minden részletére kitér, mi se szalasszuk el ezt a gazdag gyűjteményt! Visszatérünk szállásunkra.

    3. 3.nap Kényelmesen megreggelizve indulunk hazafelé. Átkelve az Érchegységen Csehországban folytatjuk tovább napunkat. Prága patinás épületei az Unesco védettségét élvezik, melyek egyedi kulisszát nyújtanak a karácsonyi vásárnak. Rövid sétával fedezzük fel az Óvárosi tér és a Vencel téri vásárait. Szabadidő után irány Magyarország. Érkezés a késői órákban.

  1. Részvételi díj: folyamatban...
  2. Egyágyas felár: folyamatban...

  3. Belépődíjak: folyamatban...

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit,  a szállást félpanzióval , a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépődíjakat , az idegenforgalmi adót, a betegség-, baleset-és poggyászbiztosítást,  Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Felszállási időpontok, helyek:

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok