Partner ajánlataink

A nagy érdeklődésre való tekintettel új, 3. időpontban is lehetőség nyílik Garda-tavi programot foglalni! 2024.05.27-30. (4 nap/3 éj)

Szintén új, 3. pótidőpont: Bécs-Pozsony hajókázás 2024.08.27. (kedd)

 

2024.év újdonsága Dánia és a csodálatos norvég fjordok világa- luxuskomppal, félpanzióval

időpont: 2024.08.05-16.

 

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Benelux körút - Új program!

Benelux körút - Új program!

Indulás

2024. ápr. 27.

Garantált indulás
Ár365.200 Ft/fő
Időtartam7 nap / 6 éj

3 szabad hely foglalható! (84,103 és a 112-es  ülőhely)

idegenvezető: Sümeghy Gyöngyi

 

2024.04.27-05.03.

1. nap  Ausztria és Németország vidékein keresztül, rendszeres pihenőket tartva érkezünk a Saar-vidéki tranzitszállásunkra. 

2. nap Reggeli után továbbutazás Luxembourgba.  Városnéző sétánk során megtekintjük a különleges fekvésű város védműveinek maradványait, a Nagyhercegi palotát, városházát, Notre Dame templomot, majd folytatjuk utunkat Belgium felé. A flamand-vallon Brüsszel, gazdag történelmi múltjával és mai politikai szerepével elnyerte az „Európa fővárosa” címet.  Nevezetességei között szerepel a modern Európa-negyed, hatalmas üvegpalotáival, irodaházaival, a gótikus Szent Mihály és Gudulla-katedrális, ahol magyar emlékekkel is találkozunk és a szinte „mesebeli” Grand Place a káprázatos hajdani céh-házakkal és a lenyűgöző szépségű városházával. Sétánk során természetesen felkeressük a bájos Manneken Pis szobrát is, majd autóbuszunkkal megállunk egy fotószünetre a város jelképévé vált 102 m magas Atomiumnál is.  Szállás elfoglalása.

3. nap Ma a két híres flamand város, Brugge és Gent szerepel a programunkban. Bruggeben a város középkori fénykora köszönt bennünket, ahonnan olyan épületek maradtak ránk, mint a posztócsarnok a hatalmas várostoronnyal, a Szent vér-kápolna, a városháza. A Miasszonyunk-katedrálisban megnézzük Michelangelo híres Északi Madonnáját is. Szabadidőben vásárolhatunk a finom belga csokoládékból, csipkékből, válogathatunk a több-száz féle sörből, vagy hajókázhatunk a hangulatos csatornákon. Gentben a Szent Bavo-katedrális és a történelmi városközpont, és a Leie-folyó partján a céhek nevezetes házsorával vár ránk.

4. nap A Schelde parti kikötőváros, Antwerpen legfontosabb látnivalója Belgium egyik legszebb temploma, a gótikus Miasszonyunk-székesegyház, ahol a város híres szülötte, Rubens oltárképeit csodálhatjuk meg. Következő helyszínünk már Hollandiában Rotterdam. Az Euromast toronyból, 185m magasból ismerhetjük meg a modern kikötőváros érdekes látképét.  Hágát érintve, rövid megállóval a Békepalotánál, érkezünk meg az elegáns fürdőhelyre, Scheveningenbe, ahol az Északi-tenger partján sétálhatunk.  Szállás elfoglalása.

5. nap Korai reggeli után Aalsmerbe, a világ legnagyobb virágtőzsdéjére látogatunk, hogy bepillantást nyerjünk a virágárverés rejtelmeibe. Majd a világ legnagyobb virágoskertjeként is emlegetett Keukenhof vár ránk. Tulipánok és a többi tavaszi virág milliói díszítik a csodálatos parkot, ami utazásunk egyik legszebb helyszíne. A Schermerland  poldereinél meglátogatjuk a szélmalmokat és az is kiderül, ezek miként vettek részt a vízzel való évszázados küzdelemben. Következő megállónk az IJssel-tó parti bájos halászvároska, Vollendam, ahol megkóstolhatjuk a finomabbnál finomabb halakat is, majd egy jellegzetes holland farmon, megismerkedhetünk a sajt- és a fapapucskészítés rejtelmeivel.

6. nap Délelőtt a csatornákkal átszőtt Amszterdamot természetesen a vízről is látni kell, így egy kellemes hajó úttal ismerkedünk ezzel a különleges várossal. Majd rövid szabadidő a városközpontban. Dam-tér, Rokin, Begina-udvar, úszó virágpiac. Utunk a holland oktatás fellegváraként is emlegetett Utrechtbe visz tovább, ahol az évszázadok alatt nagyon sok magyar diák is tanult. Megtekintjük az egyetem épületét és mellette egy szélvihar által romba döntött, de még így is impozáns méretű dómot. A templomtorony harangjátékával búcsúzunk Hollandiától és indulunk a németországi szállásunkra.

7. nap Németországon és Ausztrián át, rendszeres pihenőkkel érkezünk haza a késő esti órákban.

 Egyágyas felár: 100.000 Ft/fő

 A részvételi díj tartalmazza:
az autóbusz költségei, szállás félpanzióval, kísérő idegenvezető díja, útlemondási biztosítás, audio-guide használat

 

A részvételi díj NEM tartalmazza:
belépődíjak, idegenforgalmi adó, BBP – Betegség-, baleset- és a poggyászbiztosítás. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra

Belépődíjak: 116 EUR/fő (tájékoztató jellegű ár)

Szállás: 3*szállodák

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Felszállási helyek és időpontok:

04:00 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

04.30 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló 

04:50 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:05 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

05:30 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok