Partner ajánlataink

2025.év újdonsága:  Mallorca,– télből tavaszba a mandulavirágok közé / Repülős utazás!

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Utazások » Körutazás » 3 - 12 napos » Mallorca – télből tavaszba a mandulavirágok közé- ÚJ PROGRAM!

Mallorca – télből tavaszba a mandulavirágok közé- ÚJ PROGRAM!

Indulás

2025. febr. 11.

Ár428.000 Ft/fő
Időtartam6 nap / 5 éj

Mallorca – télből  tavaszba a mandulavirágok közé- Repülővel!

idegenvezető: Pajter Martina

  1. 2025. február 11-16.  (6 nap/5 éj)

A Baleári-szigetcsoport legnagyobb szigete Mallorca. Lenyűgöző természeti kincsei, kulturális emlékei méltán vonzanak kora tavasszal sokakat. Az emberek egyik jelentős megélhetési forrását évszázadokig a mandulaültetvények adták, melyek lassan feledésbe merülnek. A fák ilyenkor februárban virágzásukkal nyűgözik le az utazót. Hagyjuk magunk mögött a kellemetlen téli napokat és ruccanjunk ki a tavaszba! A tenger morajlása, a sziget zabolátlan természete és remek ízei egy hétre mesevilágba repítenek bennünket.

 

  1. 1.nap Kora reggeli transzferrel érkezünk a bécsi reptérre, ahonnan két és fél órás repülést követve érjük el Palma de Mallorca repterét. Tovább helyi transzferrel Playa de Palma következik, ahol elfoglaljuk szállásunkat. A mai délutánt kellemes pihenéssel tölthetjük, séta a pálmákkal szegélyezett tengerparti sétányon, leülni egy kávézó teraszán, megkóstolni a helyi ízeket.
  2. 2.nap Kényelmes reggeli után Randa lesz az első állomásunk, ahonnan az egész sziget belátható. Kolostora ma is búcsújáró hely, ahol meg kell emlékeznünk Ramon Llull alakjáról is. Sineu már a szokásos heti vásárával hívogat, ahol helyi mezőgazdasági termékek mellett állatvásárt is tartanak. A keleti part leghíresebb pontja Porto Cristo. Felszabdalt partvonala karsztos jelenségeket is rejt, híres cseppkőbarlangja a Sárkány-barlang, melyet nekünk kis látnunk kell. Napunk utolsó állomása Artá, ahol a dombtetőre épült mór eredetű vár évszázadokig védte a várost a betörésektől. Keskeny kis utcái között tökéletesen megmaradt a középkor. Visszatérünk a szállásra.
  3. 3.nap Ma a sziget fővárosát fedezzük fel. Palma de Mallorca egy valóságos ékszerdoboz, mely nevét egykor a számtalan pálmafának köszönhette. Felfedezőutunkat kezdjünk a Bellver-erődnél, ahonnan rálátunk az egész öbölre. A város részben megmaradt erődfalai között szűk utcácskák megannyi palotával rejtőznek. Legjelentősebb kincse a katedrális, ahol Gaudi munkáit is meglelhetjük. A városháza őrzi azokat a hatalmas bábokat, melyeket a város védőszentjének ünnepén használnak – hagyományos mallorcai viseletben jelenik meg a dudás alakja is. A zárt, belső udvaros városi paloták mellett jól megférnek a gazdagon díszített szecessziós homlokzatok is. Szabadidő után kora délután térünk vissza szállásunkra.
  4. 4.nap A Tramuntana-hegyvonulat a sziget legszebb része. Itt a változatos táj a móroknak köszönhetően virágzó mezőgazdaságra ad lehetőséget – narancsligetek, zöldségtermelés, ősi olajfaligetek és szentjánoskenyérfák sorakoznak. Egyik helyszínünk a Son Morroig-villa, ahol a Habsburg ház fenegyereke termékeny éveket tölthetett el. A trónörökös Ludwig Salvator itt leginkább tudományos felfedezései révén vált ismerté, ismereteit már akkor rendszerezte, amivel bevonult a természettudósok társadalmába. Valldemossa Chopin otthona volt egy ideig. Egykori otthona előttünk sem marad rejtve, tárgyai és emlékezete ma is élénk a szigeten. Soller pedig narancsligeteiről vált híressé, és gazdaggá. Szecessziós épületei különleges karaktert kölcsönöznek a városnak. Visszatérünk a szállásra.
  5. 5.nap Ma ötvözzük a vallási hagyományokat a természet szépségével. Lluc kolostora ma is a vallás és a kultúra fellegvára. Fiúkórusa az egész országban híres. Minden évben hagyományosan zarándoklat indul ide a sziget fővárosából a Madonna tiszteletére. Innen Sa Calobra szerpentinjei következnek, hajtűkanyarok segítségével jutunk le egy a föld alól előbukkanó folyó utolsó szakaszához. A türkízkék tenger lebilincselő látványt nyújt. Végül Pollenca csábít bennünket egy kis sétára. Visszatérünk a szállásra.
  6. 6.nap A repülési időktől függően tervezzük a mai napot. Amennyiben az eredeti időpont marad, akkor még egy fél napot a szigeten töltünk. Búcsúzóul a sziget északi csücskét keressük fel. Alcudia városfallal körbevett városában megállt az idő, zömök városkapuja még ma is megálljt parancsol az ide érkezőknek, mint korábban a mór támadóknak. A város hátterében a  Mirador el Colomer varázslatos kilátásában gyönyörködhetünk. Kacskaringós útvonala csipkézett partszakaszra vezet bennünket, ahol nem lehet betelni a látvánnyal. Itt veszünk búcsút a sziget vad, romantikus tájától és késő délután repülőre szállva érkezünk a bécsi reptérre, majd onnan tovább transzferrel haza.

 

Transzfert biztosítunk oda és hazautazásra Győr-Sopron-Schwechat, Schwechat-Sopron-Győr útvonalon.

Részvételi díj: 428.000Ft/fő      (utazás 25-30 fő  részvételével)

Egyágyas felár: 50.000Ft/fő

 

Részvételi díj: 411.000Ft/fő      (utazás 31-35 fő  részvételével)

Egyágyas felár: 50.000Ft/fő

Szállodai elhelyezés: Playa Golf 4*, Playa de Palma
 
Tervezett menetrend:
indulás Bécs- Schwechat reptér 2025.02.11,.09.20 óra érkezés Palma Mallorca 11.50 óra
hazautazás Palma Mallorca 2025.02.16, 18.15 óra  Bécs- Schwechat reptér: 20.40 óra
feladható poggyász 23 kg/fő

 

 A részvételi díj tartalmazza: transzfer autóbusz költségeit, repülőjegy árat, adókkal, pótdíjakkal együtt. Szállás díjat, félpanziós ellátással, idegenvezető díjat, helyi autóbusz bérlés díját, sztornó biztosítás díját.

A részvételi díj NEM tartalmazza:
Belépők díját, BBP (repülős) biztosítás díjat .A BBP (baleset, betegség, poggyász) utasbiztosítás megléte az utazás feltétele.

 Belépődíjak:  70,-Euro/fő (tájékoztató jellegű ár)

Fizetési feltételek: Szerződéskötéskor 30% előleg, majd további 30 % november 10-ig, majd a hátralék (40%) utazás előtt 1 hónappal(01.11-ig).

 Felszállási helyek és időpontok:

04:40 óra       Győr, Városháza oldala-járdasziget

05.10 óra       Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05:30 óra       Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

05:45 óra       Fertőszentmiklós elkerülő buszmegálló

06:10 óra       Sopron, Gysev pályaudvar, Spar oldala

Schwechat érkezés ,kiszállás kb. 07.10 óra , repülő indul 09.20 óra

 

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok