Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz


 

Utazások » Körutazás » 2 - 4 napos » Hosszú hétvége Prágában

Hosszú hétvége Prágában

Indulás
Ár51.000 Ft/fő
Időtartam3 nap / 2 éj

Cesky Krumlov - Ceske Budejovice - Prága - Kutna Hora - Brno

2017. OKTÓBER 21-23.

 

Útvonal: Győr – Csorna – Kapuvár – Sopron - Cesky Krumlov - Ceske Budejovice – Prága - Kutna Hora – Brno – Győr – Csorna – Kapuvár - Sopron

 

1. nap - Cesky Krumlov - Ceské Budejovice

Első megállónk Cesky Krumlov, amely egy középkorból ránk maradt gyöngyszem, az UNESCO világörökség része. Óvárosa a Vltava folyó kanyarulatában fekszik, melynek meghökkentően szép látványa sokáig emlékezetes marad számunkra. Majd Ceské Budejovicébe folytatjuk utunkat, ahol akár egy pohár Budweiser sörrel is olthatjuk szomjunkat. Ezt követően Hluboka nad Vltavu kastélyudvarát és parkját tekinthetjük meg, melyet gyakran hasonlítanak Windsor kastélyához.  Este érkezés Prágába. Szállás elfoglalása és vacsora a szállodában.

 

2. nap - Prága

Ismerkedés Prágával, a kirándulás során megtekintjük Arany Prága nevezetességeit. Délelőtt a Várnegyed látványosságait a Szent Vitus székesegyházat, Szent György szobrát, az Aranyművesek utcácskáját és a palotákat tekintjük meg. Délután a Szent Miklós templommal ismerkedhetünk meg, majd a híres Károly-hídon átsétálva folytatjuk utunkat. Városnéző programunkat az óvárosban folytatjuk tovább, mely során megtekintjük az Óratornyot (Orloj), Husz János szobrát és a Tyn templomot. Prága by Night. Este fakultatív programként lehetőség nyílik a Vltaván egy hajókirándulással egybekötött vacsorán részt venni.

 

3. nap - Kutna Hora - Brno

Búcsú Prágától. Első megállónk a Prágától 70 km-re fekvő Kutna Hora. A városnézés során megtekintjük az egyedien szép Szent Borbála templomot és az olasz udvart, majd egy különleges kápolnába is ellátogatunk, mely a világon egyedülálló gyűjteménnyel bír. Következő állomásunk Brno, Morvaország fővárosa. Rövid séta a városban, majd vásárlási lehetőség. Ezt követően rövid megállókkal utazunk hazafelé.

 

Egyágyas felár: 15.700 Ft/fő

BBP biztosítás: 1.740 Ft/fő

Belépődíjak és fakultatív költség tájékoztató jelleggel: 49 EUR/fő, kedvezményes 37 EUR/fő

 

Időtartam: 3 nap /2 éj

Szállás: 4* szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban

Utazás: légkondicionált luxusbusszal, hideg-meleg automata, audio-video rendszer

Ellátás: félpanzió (2 reggeli és 1 vacsora) +1 fakultatívan választható vacsora hajókirándulással összekötötten

 

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbusz költségeit, a szállást félpanzióval (2 reggeli, 1 vacsora), a csoportkísérő idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépődíjakat, a hajójegyet vacsorával, a turistaadót és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

 

Programindulás min. 30 fő esetén!

 

 

Felszállási helyek, időpontok:

05.00 óra Győr, Városháza oldala – járdasziget

05.30 óra Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

05.45 óra Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

06.30 óra Sopron, Vasútállomás - Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógus

Töltse le katalógusunkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Letöltés

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok