Online ajánlatkérés

Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot
Megjegyzés hozzáfűzése
Küldés Busz


 

Utazások » Körutazás » Szilveszter » Szilveszter a Száztornyú Prágában

Szilveszter a Száztornyú Prágában

Indulás
Ár108.000 Ft/fő
Időtartam4 nap / 3 éj

Cesky Krumlov - Ceske Budejovice - Prága - Kutna Hora - Brno

1. nap: Cesky Krumlov - Ceské Budejovice

Első megállónk Cesky Krumlov, amely egy középkorból ránk maradt gyöngyszem, az UNESCO világörökség része. Óvárosa a Vltava folyó kanyarulatában fekszik, melynek meghökkentően szép látványa sokáig emlékezetes marad számunkra. Majd Ceské Budejovicébefolytatjuk utunkat, ahol egy pohár Budweiser sörrel olthatjuk szomjunkat. Este érkezés Prágába. Szállás elfoglalása, vacsora a szállodában.

2. nap: Prága

Ismerkedés Prágával. A kirándulás során megtekintjük Arany Prága nevezetességeit. Délelőtt a Várnegyed látványosságait a Szent Vitus székesegyházat, Szent György szobrát, az Aranyművesek utcácskáját és a palotákat tekintjük meg helyi idegenvezetővel. Szabadprogram ebédeli lehetőséggel, majd délután a Kisoldal nevezetességeivel ismerkedhetünk meg. Ezt követően a híres Károly-hídon átsétálva folytatjuk utunkat az Óváros térig. Este a szállodában az év utolsó napját egy kiadós gálavacsorával zárjuk, így a helyi ízek bűvöletében inthetünk búcsút az Óévnek.

3. nap: Prága

Reggelit követően pihenés és szabadidő a délelőtti órákban vagy fakultatív városnézés az óvárosban, mely során megtekintjük az Óratornyot (Orloj), Husz János szobrát és a Tyn templomot és a Vencel-teret. Délután lehetőség nyílik a Vltaván egy városnéző hajókázásra. Este egy kellemes belvárosi étteremben fogyasztjuk el vacsoránkat, melyet egy jóleső korsó sörrel zárunk.

4. nap Kutna Hora – Brno

Búcsú Prágától. Első megállónk a Prágától 70 km-re fekvő Kutna Hora mely szintén a Világörökség részét képezi. A városnézés során megtekintjük az egyedien szép Szent Borbála templomot és az olasz udvart, majd egy különleges kápolnába is ellátogatunk, mely a világon egyedülálló gyűjteménnyel bír. Brno Morvaország fővárosa. Rövid séta a városban, majd vásárlási lehetőség. Ezt követően rövid megállókkal utazunk hazafelé. Esti hazautazás Magyarországra. Érkezés a késő esti órákban.

 

 

Időtartam:  4 nap /3  éj

Szállás: * szálloda 2-3 ágyas zuhanyzós szobáiban.

Utazás: légkondicionált luxusbusszal, hideg-meleg automata, audio-video rendszer

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

 

Részvételi díj: 108.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 33.000 Ft/fő

BBP biztosítás: 2.000 Ft/fő

Belépők: 480 CZK/fő  és 12 EUR/fő (hajó)

 

 

A részvételi díj tartalmazza az autóbusz költségeit,  a szállást félpanzióval (reggeli vacsora +gálavacsora), a csoportkísérő idegenvezető díját, a helyi idegenvezető díját, a parkolást, az úthasználati díjakat, audio-guide használatot az utazás teljes időtartamára és az útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépődíjakat ,a hajójegyet és a betegség-, baleset-és poggyászbiztosítást. Ennek megkötése szerződéskötési feltétel. Ez alól kivétel, ha az utas írásban nyilatkozik, hogy rendelkezik utasbiztosítással az adott időszakra.

Programindulás min.  30 fő esetén!

 

Felszállási helyek

5:00 Győr, Városháza oldala – járdasziget

5:30 Csorna, Kórházzal szemben lévő buszmegálló

5:45 Kapuvár, Spar (volt Plus) parkoló

6:00 Fertőszentmiklós, Elkerülő buszmegálló

6:30 Sopron, Vasútállomás - Spar oldala

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógus

Töltse le katalógusunkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!

Letöltés

Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok