Partner ajánlataink

2025.év újdonsága:  Mallorca,– télből tavaszba a mandulavirágok közé / Repülős utazás!

Várjuk Önöket személyesen kapuvári és győri irodánkban!

Partnereink Sopronban és Győrben: Sister Travel, Escort Tourist, Ciklámen Tourist,  Volánbusz, Ibusz, Gabbiano Travel, ÉTK Print

Munkatársak

Fő tevékenységünk a saját szervezésben megvalósuló buszos utazások rövidebb-hosszabb tartózkodással. Helyileg Győrben és Kapuváron találják irodáinkat, ahol a személyes ügyintézés zajlik.

Utazásaink célpontjai: belföld és Európa nevezetesebb és kevésbé ismert tájai.

Természetesen közvetítőként is működünk, így ami a mi palettánkon nem lelhető fel, azt megbízható partnereink által biztosítani tudjuk. Legyen szó egzotikus nyaralásról, kiscsoportos luxusutazásról, kaland vagy gasztrotúrákról.

Büszkék vagyunk idegenvezetőinkre, akik megbízhatóságukkal és hosszú évek tapasztalatával, nagy lelkesedéssel vezetik végig és kísérik a csoportokat.

Saját autóbuszaink és megbízható autóbuszvezetőink megadják az alapot egy sikeres és élményekben gazdag utazás lebonyolításához.

A szálláshelyek kiválasztásánál a 3 és 4 csillagos kategóriát célozzuk meg, törekedve, hogy ár-érték arányban minden szempontnak megfeleljenek. A félpanziós ellátás mindig része a részvételi díjban foglalt szolgáltatásnak.

Felszállási helyeink Sopron és Győr útvonal megállóiban rugalmasan választható, törekszünk az egyedi igények figyelembevételére. Sok esetben a budapesti felszállást is biztosítani tudjuk. Egyéb esetekben transzferszolgáltatást kínálunk.

Történetünk röviden: Vállalkozásunk 1998 óta foglalkozik személyszállítással, melynek telephelye Győr-Moson-Sopron megyében Kapuváron található. Azóta egyéni, vállalati és céges megkeresésekből  Európa szerte utazások sokasága valósult meg. Mindenképpen említendők a teljesség igénye nélkül olyan körutak, amelyekre minden évben újra és újra van igény. Pl.: Franciaország - Párizs, Olaszország - Velencei karnevál, nyári Jesolo, Spanyolország - Barcelona, prágai körútjaink.

Cégünk 7 db autóbusszal rendelkezik: 47+2 fős ill. 49 + 2 fős, valamint 1 db 17+2 fős kisbusszal. Gépjárműveink légkondicionálóval, hűtővel, italautomatával valamint audió-videó rendszerrel felszereltek. Egyéni, zárt csoportos utaztatásra is bérelhetők.

Cégünk rugalmasan az utazóközönség igényeihez alkalmazkodva, az utazni vágyok legmagasabb színvonalú kiszolgálására törekszik, személyi és tárgyi feltételeink biztosításával, összehangolásával.

A 2021-es évben igyekszünk mindezt ismételten nyújtani és bízunk benne, hogy újra találkozhatunk szervezett utazásaink egyikén!

 

Idegenvezetőink:

Programjainkon nagy tapasztalattal rendelkező, elhivatott szakemberek kalauzolják Önöket.

 

Pajter Martina  - idegenvezető

Pajter Martina - idegenvezető

Sümeghy Gyöngyi - idegenvezető

Sümeghy Gyöngyi - idegenvezető

Móritz Adrienn  - idegenvezető

Móritz Adrienn - idegenvezető

Kálmán Lajos - idegenvezető

Kálmán Lajos - idegenvezető

Partner ajánlataink

Személyszállítási ajánlatkérés

Katalógusok

Töltse le katalógusainkat és ismerkedjen meg utazásainkkal!Jövő évi ajánlatok

Tekintse meg jövő évi ajánlatainkat!Idegenvezetés

Útjainkra magyar nyelvű, szakképzett idegenvezetővel kísérjük utasainkat.

Részletek

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre és naprakészen tájékozódhat akcióinkról, utazási ajánlatainkról!

Feliratkozás

Dokumentumok